BUGÜN  DOĞANLAR:

Gözlemcilikleri çok güçlü olduğu içinde, çoğu kez görüşlerine başvurulur. Yaşamı farklı yönlerden irdelemekten hoşlanırlar. Gelişmeye açık gibi görünseler de, tutucu olduklarından dolayı, pek fazla insanlara yakın olmaktan hoşlanmazlar. Genelde fikirlerini kendine saklayan kişilerdir. Karşılaştırma ve üretme onların sık yaptığı hareketlerden biridir. İstedikleri konuda başarı kazanırlarken, ilgisiz kaldığı olaylarda tamamen nötr davranırlar. Araştırmaya yönelik çalışırlarsa, başarı oranları yükselir. Yalnızlıktan hoşlanmalarına rağmen, yeni insan tanımak ihtiyaçları ve merakları hiç bitmez. Çevrelerinde garip insanlar olarak ta tanıdığımız bu kişilerin, cazibeleri daima güçlüdür.

KADINLARI:

Şüpheci ve güvensiz bir karaktere sahiptirler. Arkadaşlarınızı tenkit etmekten sakınmalıdırlar. Tutucu davrandıkları konularda taviz vermekten hoşlanmazlar. Kanıtlanmadıkça asla düşünce sistemlerini değiştirmezler. Çok dikkatli ve titiz oldukları için, düşüncelerinde değişim çok yavaş zaman dilimlerinde oluşur.

ERKEKLERİ:

Hem fiziksel, hem de ruhsal anlamda aşkı arayan kişilerdir. Sanata ve güzelliğe aşıktır. Moda ve estetik konularıyla yakından ilgilenirler .Ses tonu ve konuşmaları ile karşısındaki kişiyi çok çabuk etkiler .Sahne dünyası onlar için çekici ve sürükleyicidir. Düşüncelerini korkusuzca söyleyen şövalye ruhlu kişilerdir.

ÇOCUKLARI:

Sessiz sakin gibi görünen, fakat bir anda ön plana çıkan çocuklardır. Ne düşündüklerini asla bilemezsiniz. Hedefleri konunda inatçı fakat, paylaşımcı değildirler. Bebekliklerinde şaşırtıcı bir şekilde zeka oyunları sergilerler. Ebeveynlerinin özel ilgilerine ihtiyaç duyarlar.

GÜNÜN YORUMU:

Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin bileşkesinin sentez oluştuğu bu günde, kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Yolculuklarla ilgili projeler gündemi meşgul edecektir. Toplumsal yargılanmalar için bir sürü neden ortaya çıkacak. Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Enerjisini dengeleyen ve küçük öfke nöbetlerinden uzak kalmayı başaranlar için oldukça yoğun bir gün. Duygu patlamaların zarar vereceğini bilirlerse hata yapma olasılıkları ortadan kalkacaktır. Hastaneler ve kapalı ortamlar için yeni düzenlemeler söz konusu olacak. Bazı yeniliklere açık bir gün. Farmakoloji konusunda,buluşlar gündeme gelebilir.

GÜNÜN KOKUSU:

Çam, odun, yosun

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Feliks, manolya, sarı sardunya

GÜNÜN RENGİ:

Kahverengi, altın sarısı, beyaz

KOÇ:

Bu gün iş konusunda gerilemeler mevcut.. Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz... Karşınıza bir çok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Uyguladığınız rejimde değişiklik yapmalısınız. Çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlarken, sorunları abartabilirsiniz.

BOĞA:

Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz.. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Herhangi maddesel bir yatırımınız varsa beklemelisiniz.. Aşk hayatınız  oldukça yoğun ve mutlu görülüyor. Her ortam sizin için heyecan verici. Hiçbir konuyu kafanız takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız.

İKİZLER:

Kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz.  Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. . Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün.

YENGEÇ:

Harcamalarınızın artışı sizi üzmek yerine sevindirecektir. Pahalı kıyafetler alıyor ve kendinizi gösterişli ortamlara hazırlıyorsunuz. Çevrenize kendinizi doğru ve olumlu bir şekilde sunacaksınız. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Rahatladığınız zaman işinizde çok daha başarılı bir performans sergiliyorsunuz.

ASLAN:

Eski bir aşk olayın karşınıza çıkması canınızı sıkabilir. aşk yaşamınızda karşılıklı etkileşimler konusunda daha farklı ve derin algılamalar içinde olacak, her şeyi olduğundan farklı yönleriyle değerlendirecek ve düşüncelerinizde yoğun bir karmaşa meydana gelecek. Özel duygulara dönüşecek bir aşk yaşamanız mümkün.

BAŞAK:

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. . Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalısınız.

TERAZİ:

Paranızı harcarken dikkatli olun ve küçük detaylardan uzaklaşmayın.  Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Daha fazla dinlenmeye  özen göstermelisiniz.. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yoga, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız.

AKREP:

Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız.

YAY:

Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.

OĞLAK:

Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor. Zihinsel yorgunluk söz konusu.

KOVA:

Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı; gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Arkadaş toplantıları sosyal aktiviteler sizin için önemli.. Özgürseniz katılacağınız davetlerde, karşınıza sizi mutlu edecek birilerin çıkması muhtemel.

BALIK:

Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. . Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Dişler, dizler, kemikler  dikkat edilmesi gereken organlarınız.