BUGÜN DOĞANLAR:

Ender görülebilecek kadar şanslı bir yapı. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdır. Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Doğuştan yaşamın  artist ve aktörleridir. Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Bazen anlaşılmamaktan yakınırlar ve yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. Zaman kavramını yitirebilecek kadar çalışabilirler. Yaşamın yorulmak bilmeyen özel işçileridir. Gizli olaylar ilgilerini çektikleri için, araştırmaya bayılırlar. Yüksek idealleri olan bu kişiler akademik kariyer yapmaya adaydırlar. Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar.

KADINLARI:

Duyuları çok fazla gelişmiştir. Özellikle gözlemciliği çok iyidir. Kararlı, aktif, dışa dönük, bağımsız ve ben merkezci yapıları vardır. İdeallerine bağlıdırlar.. Geçmiş duyguların onları rahatsız etmelerine izin vermedikleri için, çevreleri tarafından soğuk bir kişilikle suçlanabilirler. Amaçlarına uygun hareket eden gerçekçi kişilerdir.

ERKEKLERİ:

Aşk yaşantılarına özenlidirler. İş yaşamlarında yükselmek için her türlü çabayı gösterirler. Bulundukları yerlerden sürekli uzaklara gitme eğilimleri taşır ve sık sık adres değiştirirler. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Bireyselliklerine değer verilmesinden hoşlanırlar. Kişisel özgürlükleri çok önemlidir.

ÇOCUKLARI:

Çocukluk yıllarında oldukça meraklıdırlar. Büyüklerinin sabırlı olmaları gerekir. Öğrenme yetenekleri çok güçlüdür ve bellekleri çok güçlüdür. Sembolik oyuncaklarından asla vazgeçmezler. Kızları çok süslüdür. Erkekleri mekanik oyuncaklara düşkündürler.

GÜNÜN YORUMU:

Huzursuzluğumuzu yenmeliyiz. Bugün düşüncelerimizde ısrarcı olacağız. Parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor. Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerin çalışmaları gündem kazanacak.Özgün misyonları olan kişilerin, çalışmalarında motive olacak bir çok olayları, istekli bir şekilde ortaya çıkaracaklar. Meslekleri konuşma üzerine dayalı olan kişilerin, ikna kabiliyetleri artıyor. İş konusunda aktif ve hızlı olacaklar ve hedeflerine ilerleyecekler

 

GÜNÜN  RENGİ:

çingene pembesi, parlak yeşil, mürdüm.bordo

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Begonya, feliks, sarı papatya, kasımpatı

GÜNÜN KOKUSU:

Gardenya, misk, amber

KOÇ:

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyor, size gelen teklifleri anında değerlendiriyorsunuz. Tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz.

BOĞA:

Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat, kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih etmelisiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER:

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

YENGEÇ:

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce, kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz. . Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken bir çok kişi var ve siz bu konuda önemli gelişmeler elde edeceksiniz. Sağlığınızı hafife almamalısınız.

ASLAN:

Bugün, kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi arzuladığınız gibi kullanmak için bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Egolarınızın güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerinize herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksınız.

BAŞAK:

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay’ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz. Dostluğunuzu karşı tarafa yansıtabileceğiniz bir gün.

TERAZİ:

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz. Hareketli bir gün geçirmek için, farklı planlar yapıyorsunuz.  Kendinizi yenilemenin zamanı geldi.

AKREP:

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları canınızın sıkılmasına neden olacaktır

YAY:

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi  huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok.

OĞLAK:

Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Partneriniz ve arkadaşıyla konuşacağınız konuda pek tutucu davranmayın. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar Bugün, aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. Nasıl olsa, yine olaylar eski halini alacak.

KOVA:

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz.İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Girişimci ruhunuzu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyor ve bu konuda engel tanımıyorsunuz.

BALIK:

Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün.