04.03.2015.Çarşamba.astrloji

BUGÜN DOĞANLAR:

Çevrelerini değiştirmek hoşlanır ve idealleri uğruna savaş verirler. Ortak çalışma içinde bulundukları kişiler tarafından çok sevilirler. Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen çoğu kez kişisel dostluklarında ona yaklaşmak kolay değildir. Haksızlıklar karşısında imkansızlıkları, korkusuzca deneyen insanlardır. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Öğrenme içgüdüleri çok yoğundur. Cesur ve yapıcı kişilerdir. Orijinal düşüncelere sahip oldukları için, yaşamları sürekli hareketli ve yoğun geçer.  Merkür Kovada. İşlek bir zekaya sahiptirler Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Duygu ve mantık karmaşası yaşamalarına rağmen, doğal dengelerini çok çabuk bulurlar. Alıngan ve içine kapanık bir görünüş sergilerler.

KADINLARI:

Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler. Girdikleri ortamlarda gözlerin kendilerine çevrilmesine neden olmalarına karşın, bu olayı son derece doğal karşılarlar. Geniş bahçeli ve büyük ve aydınlık evlerden hoşlanırlar ve iyi bir ev kadını olurlar.

ERKEKLERİ:

Sıcak romantik ve ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu kişilerin ayaklarını yerden keserler. İyi bir konuşmacı oldukları için, aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Parayı ve lüksü çok sever. Güçlü olmak için her türlü olanağı kullanırlar. Aşırı gururludurlar. Emir almaktan hoşlanmazlar.

ÇOCUKLARI:

 Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Gürültüden ve karışık ortamlardan nefret ederler.Motivasyona ihtiyaçları vardır. Gururlu ve onurlu çocuklardır. Anılarına sadık olup, ailenin yaşlıları ile daha sıcak ilişkiler kurarlar

GÜNÜN YORUMU:

Bugün toplumsal hareketlenme söz konusu. İlişkilerimizde fevri hareket edebilir ve hedef kişiler olabiliriz. Özellikle bugün, açık hava sporlarının gündem kazanmasıyla bu tür gösterilere olan ilgimiz artacak.Ailemizde süregelen sorunların nedenlerini araştırabiliriz. Fiziksel özelliklerimiz ön plana çıkacak. Dişilik sanatının daha belirgin olduğu bu günde romantik ve seksi hobiler ve fanteziler önem kazanacak. Yapılan seyahatlerin kökeninde kaçamak aşklar olacaktır. Birçoğumuz kışkırtıcı duygularımızın esiri olacağız.Kitapçıların ve yayın evlerinin rafları aşkı anlatan kitaplarla süslenecek

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Açelya, menekşe, lavanta

GÜNÜN KOKUSU:

Limon, tarçın

GÜNÜN RENGİ:

Açık sarı,  Turkuvaz 

KOÇ:

Ay Aslan burcunda ilerliyor.. Günlük çalışmalarınıza belli bir düzen getirmek isteyeceksiniz. Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz.

BOĞA:

Jüpiter  ve Ay arasında güçlü bir kombinasyon kurulacağı bir gün. Sosyal ilişkilerinizle duygusal sorunlarınızı karıştırmak istemeyeceksiniz.Bulunduğunuz ortamlarda şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, arkadaşlarınızın tenkitine maruz kalabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmenize gerek yok.

İKİZLER:

Bugün, her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi  hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Kafanızın içinde bir çok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız.

YENGEÇ:

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün., kişisel başarılarınızın alkış getirmesi olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz. Arkadaşlarınızla aranızda kuracağınız diyalog sayesinde başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

ASLAN:

Ay’ın burcunuzda ilerlemesiyle, yardım sever duygularınızın atağa kalkmasına neden oluyor. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor. Bugün manevi duygularınızı ön plana çıkaracak davranışlar sergileyeceksiniz. Olaylara farklı bir bakış açısı getirerek, gizli takdir bakışların hedefi oluyorsunuz.

BAŞAK:

Ay’ın konumu bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor. Huzursuz bir tutum sergileyerek, sizin hakkınızda ki fikirlerini öğrenmeniz mümkün değil. Gereksiz bir tartışma başlatarak, bir sonuca varamazsınız. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, sınırlarınızı dar bir çerçevede tutmak istiyor ve seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz.

TERAZİ:

Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak, canınızı sıkmamalı. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı.

AKREP:

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

YAY:

Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz..Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz.

OĞLAK:

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

KOVA:

Gününüzü ailenizle birlikte paylaşacağınız çok yoğun bir gün olacak.  Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylerken kalp kırmamaya özen göstermelisiniz. Sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz. İfade zorluğu yaşayabilirsiniz.

BALIK:

Güneş’ten  olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Bu tatil gününüzde, yollarla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz.