Antalya'da itfaiyeci olan damat, itfaiye binasının bahçesinde düzenlenen düğün töreni sırasında yangın alarmının çalması üzerine gelini nikâh masasında bırakıp itfaiye aracına binerek alandan ayrıldı. Bir süre sonra tören alanına dönen damat, şaka yaptıklarını söyleyip olayın şokunu yaşayan gelinin gönlünü aldı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda itfaiye eri olarak görev yapan Yalçın Çelik (24) ile Nafiye Acar (24) çifti, düğünlerini itfaiye binasının bahçesinde yapmaya karar verdi.

İtfaiye Daire Başkanlığı'nın izin vermesinin ardından hazırlıklar yapıldı. Davetliler itfaiye binasının bahçesindeki yerini aldı, gelin ve damat nikâh masasına oturdu. Nikâhı kıyacak olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, ilk olarak geline Yalçın Çelik'i eş olarak kabul edip etmediğini sordu. Gelinin 'evet' cevabını vermesinin ardından Özen, aynı soruyu damada sordu.

Tam bu sırada itfaiyenin yangın alarmının çalması üzerine davetlilerin ve gelinin şaşkın bakışları arasında masadan kalkan damat, arkadaşlarıyla itfaiye aracına binerek tören alanından ayrıldı. Çelik'in düğün alanını terk etmesiyle gelin Nafiye Acar, nikâh masasında yalnız kaldı.

Bu arada nikâh memurunun geline yönelik, ''Görüyor musun başımıza geleni, gelin burada evlenemeden kaldı. Ağlıyor musun yoksa kızım'' şeklindeki sözleri, davetliler arasında gülüşmelere neden oldu.

Yaklaşık 10 dakika sonra itfaiye aracıyla tören alanına dönen damat Çelik, koşarak nikâh masasına oturdu. Bayram Özen'in yeniden sorduğu Nafiye Acar'ı eş olarak kabul edip etmeyeceği sorusuna ''evet'' cevabını veren Çelik, nikâh masasından şaka yapmak amacıyla ayrıldığını belirterek, eşine sarıldı ve gönlünü aldı. Bayram Özen de nikâhlarını kıyarak çifte evlilik cüzdanların verdi. Tören, oyunlar oynanmasının ardından sona erdi.

Yeni evli çift düğün fotoğraflarına bakarak anıların tazeliyor.