Oyuncu Hande Ataizi, iki gün önce Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile Şile'de çok konuşulan bir kır düğünüyle evlenmişti. Ancak düğünü ilgiyle izleyenler arasında büyük şaşkınlık yaşayanlar oldu. Çünkü Hande Ataizi'nin düğünüyle geçen yaz İngiltere'de kır düğünüyle müzisyen Jamie Hince ile evlenen top model Kate Moss'un düğünü neredeyse her şeyiyle aynıydı.


GELİNLİK VE DAMATLIK DA AYNI


İki evlilik de kırda yapıldı. Gelinlikler neredeyse birbirinin aynısıydıi. Ayrıca damat Benjamin Harvey, Moss'un eşi Jamie Hince gibi mavi renk bir damatlık giydi. Hande Ataizi'nin gelinliği Claire Pettibone imzalı ve 7 bin dolar. Ataizi'nin duvağı ise Hakan Yıldırım'a ait. Kate Moss'un gelinliğiyse John Galliano imzalıydı. Moss'un eşi Jamie Hince'in damatlığı Yves Saint Laurent'a ait.

HT Magazin yazarı İzzet Çapa, Hande Ataizi'nin kır düğünüyle ilgili ilk yazıyı yazmış ve yazısında düğünde tahta çıkacağı detayına da yer vermişti. Ancak yazının yayınlanmasının ardından Hande Ataizi "Yok canım öyle şey. Ne tahtı" diyerek Çapa'yı yalanlamıştı. İzzet Çapa'nın anlattığı gibi yapılan düğününde Ataizi tahta da çıktı.

DÜĞÜNDE KONUKLARA KÜFÜRLÜ ‘KALIN’ ŞAKASI

Hande Ataizi ile eşi Benjamin Harvey’in yakın çevresi, arkadaşları, akrabaları ve sosyetenin önde gelen isimlerinin davetli olduğu düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Ataizi, eğlencenin yarım kalmaması için şakayla karışık, “Düğünümden erken ayrılanın AMK!” dedi. Konuklarını esprili bir şekilde küfrederek uyaran gelin Ataizi, gülüşmelere sebep oldu. Tam hayal ettiği gibi bir düğünle dünya evine giren Hande Ataizi’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu...