Ortaköy Gürcükızı Sokak'taki binada saat 23.00 sıralarında, iki şüpheli içinde kimsenin yaşamadığı binaya hırsızlık için girdi.

Şüphelilerden biri aşağıda beklerken diğer şüpheli binanın içinden işe yarar malzeme aradı. Binanın içinden ses duyan mahalle sakinleri hırsız olma ihtimaline karşı polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polisler binaya girerek şüphelileri aramaya başladı.

SARMAŞIKLARA TUTUNDU


Bu sırada şüphelilerden biri kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Diğer şüpheli F.U. (17) ise binanın üst katına çıktı. Binanın çatısına çıkan F.U. buradan yandaki binanın çatısına atladı. Polisin dur ihtarına uymayan şüpheli buradan da sarmaşık dallarına tutunarak aşağı inmek istedi. Ancak başarılı olamayan F.U. binanın üçüncü katından aşağı düştü.

Acılar içinde yerde kıvranan ve bacağı kırılan şüpheli F.U. için ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağı kırılan F.U.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Mahalle sakinleri, şüpheliler kaçmak isterken polisin geldiğini ve damdan dama atladıktan sonra Tarzan gibi sarmaşıklara tutunarak aşağıya inmek isterken üçüncü kattan düştüğünü söyledi. Beşiktaş Önleyici Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alınan F.U. polis merkezine götürüldü.