Yeni Honda Civic 7 Ocak'ta saat 09.30' da vitrine çıkıyor. Bu muhteşem otomobili kullanmak için Trabzon Honda Çim-Art'ta olmanız yeterli.

Honda'nın Trabzon'daki tek adresi Honda Çim-Art'ın Satış Müdürü İsmail Sali yeni Honda Civic ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sali şunları söyledi, "40 yıldır dünyada 160'tan fazla ülkede 8 farklı nesil ile 20 milyondan fazla Honda Civic satıldı. Tüm kullanıcıların beğenisini kazanan ve Honda kalitesinin sembolü haline gelen Civic Sedan şimdi yenilendi. 9. neslide Türkiye fabrikasında üretilen yeni Honda Civic Sedan yarın Honda Çim-Art'ın Söğütlü'deki plazasında başlayacak olan test sürüş günleri ile araç severlerin huzuruna çıkacak.  Bu heyecanı bizlerle paylaşmak ve ailemizin yeni ferdi ile tanışmanız için tüm otomobil tutkunlarını ve Trabzonluları  bayimize davet ediyoruz."

İŞTE YENİ CİVİC'TEN BAZI İPUÇLARI
Geri görüş kamerası, geliştirilmiş yol bilgisayarı, yokuş kalkış destek sistemi, geliştirilmiş VSA sistemi ile bir önceki kasaya oranla şehir içersinde 1 litre daha az yakıt tüketimi.