Filipinler'de timsahların olduğu gölette bulunan insan cesedi görenlerin kanını dondurdu. Yarısı yenmiş olan cesedin bir erkeğe ait olduğu öğrenildi.

POLİS: KURBANI TİMSAHLAR ÖLDÜRDÜ

Filipinler'de bir erkeğe ait olan ve yarısı yenmiş olan ceset timsahların olduğu gölette bulundu. Yaşadığı köyden 5 kilometre uzakta bulunan kurbanın en son sarhoş bir halde mezarlıkta görüldüğü öğrenildi.

GÖLETE NASIL GİRDİĞİ BİLİNMİYOR

Filipinler'deki bir timsah çiftliğinin çalışanları, 57 yaşındaki kurbanı, boyları 4.3 metreye ulaşan timsahların kullandığı bir gölette buldu.

Adının Sorbelo Saejna olduğu belirtilen kurbanın özel çiftliğe nasıl girdiğinin bilinmediği kaydedildi. Polis memuru Lowell Neniza, üzerinde başka yara izine rastlanmayan kurbanın timsahlar tarafından öldürüldüğü sonucuna ulaşıldığını söyledi.

Neniza, "Cinayet olduğu yönünde bir ipucuna rastlanmadı ancak çiftliğin güvenlik görevlileri, adamın gölete nasıl girdiği konusunda hiçbir fikirleri olmadığını söyledi" dedi.

Sajona'nın çiftlikten beş kilometre uzaklıktaki bir köyde yaşadığı ifade edildi. Kurbanın en son sarhoş bir şekilde akrabalarının mezarını ziyaret ederken görüldüğü kaydedildi.