Adana'da, asgari ücretle çalışan eşinin sık sık masaj salonuna gitmesinden şüphelenen kadının e-posta yoluyla polise yaptığı ihbar masaj salonundaki fuhuşu ortaya çıkardı.

Operasyonda masaj için 100 lira, fuhuş için 50 lira ücret aldığı iddia edilen 3 kadın ile salonun sahibi 46 yaşındaki S.D. gözaltına alındı.

'NE OLUR YARDIM EDİN'

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün ’www.adana.pol.tr’ adresli internet sitesine kimliğini gizli tutan bir kadın, "Sayın Emniyet Müdürüm, asgari ücretle çalışan kocam, sürekli masaj salonuna gidiyor. 4 çocuğumuzun nafakasını burada para karşılığında fuhuş yapan kadınlara yediriyor. Ne olur yardım edin, çok çaresiz kaldım" diye mesaj gönderdi.

Bilgi İşlem Şubesi’nde görevli polisler, ihbarı değerlendirilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne yönlendirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 20 günlük çalışma sonrasında masaj salonunun yerini tespit edip operasyon düzenledi. Operasyonda masaj salonu sahibi S.D. ile birlikte 3 kadın ve 2 müşterisi gözaltına alındı.

'İSTEYENLE SEKS DE YAPIYORUZ'

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan masöz kadınlar, "Masaj eğitimi aldık. Sigortalı olarak çalışıyorduk. İlk zamanlar patronumuz S.D. bizden her hangi bir talepte bulunmadı. Ama sonra, müşterilerle cinsel ilişkiye girmemizi de istedi. İşe ihtiyacımız olduğu için de kabul ettik. İsteyen müşteriyle masaj odasında birlikte oluyorduk" diye ifade verdi.

Müşterilerden masaj için 100, cinsel ilişki için de 50 lira aldığı öne sürülen S.D. sorgusunun ardından fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Masaj salonu ise polis tarafından mühürlendi. Masaj salonu çalışanları, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.