Türkiye’de yaşıyorsanız Modasto.com’u duymuş olmalısınız. İnternet alışverişinin hayatımıza girmesiyle pek çok insiyatif, yeni web siteleri oluşturarak alışverişi tüketiciler için daha kolay hale getirir oldu. Modasto.com da bu web sitelerinden biri. Tabii sunduğu avantajlar arasında bazı farklar var. Geleneksel olarak online alışveriş sitelerinden beklentimiz, bize birkaç marka sunması ve evden dışarı çıkmak zorunda kalmadan alışveriş yapabileceğimiz bir platform önermesidir.

Modasto.com geleneklerin ötesine doğru bir adım atıyor. Aslında yaptığı şey çok basit olsa da bu zamana kadar kesinlikle yokluğunu hissettiğimiz bir şey. Modasto.com, alışverişlerinizde aracı görevi üstleniyor. Nasıl anlatalım? Diyelim bir eşarp arıyorsunuz ama hangi marka istediğinizi bilmiyorsunuz. Sadece piyasadaki farklı modellerin tümünü bir arada görmek ve ona göre karar vermek istiyor, bu sırada bütçeniz de zarar görmesin istiyorsunuz. Hatta olmuşken bir de kampanyalardan haberdar olmak istiyorsunuz. İşte bunların tümünü Modasto.com size sunuyor ve daha pek çok avantaj da veriyor. Modasto.coma üye olarak giriş yaptığınızda üyelik avantajlarından faydalanabilir, ziyaretçi olarak giriş yaptığınızdaysa yine çeşitli olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Modasto.comun en büyük avantajlarından biri de farklı kategorilerde çeşitli ürünü, marka ayrımı yapmaksızın bir araya getiriyor olması. Hatta bu bazen işinizi öyle kolaylaştırıyor ki hatırlatıcı niteliğindeki bu web sitesiyle çeşitli ihtiyaçlarınızı da sanal ortam üzerinden rahatlıkla görebiliyor, alışveriş listenizdeki isimler için alışveriş yaparak yavaş yavaş listenizi kısaltabiliyorsunuz. Siz de dışarı çıkmadan alışveriş yapmayı sevenlerden, ‘bunu da halletmiş oldukdiye bakanlardansanız Modasto.comun sizing için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Web sitesine giriş yaptığınızda giyimden aksesuvara, dekorasyona pek çok farklı kategoride ürünle karşılaşacaksınız.

Bu ürünleri kadıkerkekçocuk başlıkları altında inceleyerek aramalarınızı daha kolay bir hale getirebilirsiniz. Aynı şekilde aramaları markalara göre yapmak da mümkün. Aklınızda istediğiniz pantolonun markası mı var? Pantolon ve marka başlıklarını seçin, aradığınız ürüne ulaşmayı kolaylaştırın. Üstelik aramanızı daraltmanızda size yardımcı olarak tek unsur bunlarla da sınırlı değil. Modasto.com, size bütçenizi ve ürün popülerliğini görmenizi sağlayan filtreler de sunuyor. Aramalarınıza filtre uygulayarak bütçenizi aşmadan en sevilen ve en kaliteli ürünleri bulabilir, gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.

Modasto.com’un bir diğer avantajı da aradığınız ürüne ulaştığınızda detaylı açıklamalarla ürünle ilgili tüm bilgileri almanız. Bu sayede ihtiyacınız olanın doğru ürün olduğundan emin olabiliyorsunuz. Üstelik Modasto.com ürünlerin doğrudan satışını yapmayıp sadece ilgili web sitesine bağlantı sunduğu için piyasada herhangi bir yerde, herhangi bir fiyat aralığında bulabileceğiniz rüm ürünleri tek bir noktada görebiliyorsunuz. Dolayısıyla satın alma işlemini yönlendirildiğiniz siteden yapabiliyor, Modasto.com güvencesinden faydalanıyorsunuz.


Artık bu avantajlardan
 Modasto.de  adresine girenler de faydalanabiliyor. Evet, yanlış duymadınız! Kitlesini ve iş hacmini genişleten Modasto.com, artık Modasto.de olarak Almanca hizmet sunarak yurt dışına açılıyor. Tabii sunduğu tek şey dil avantajı değil. Modasto.de ile ana dilinden alışveriş yapma olanağı elde eden Alman ziyaretçiler, aradıkları tüm mağazaları tek bir platform üzerinde buluyor. Facebook, Twitter ve Google+ üzerinden oturum açma imkanı da sunan web sitesi, rahat bir kullanıcı deneyimi sunmak için iletişimi ve web sitesi içeriğini olabildiğince pürüzsüz bir hale getirmiş durumda. Türkiye’ye hizmet sunan Modasto.com ile paralellik göstermek üzere, Modasto.de de Almanya’nın en iyi firmalarıyla iş birliği yaparak benzersiz bir alışveriş tecrübesi sunuyor. Öyleyse artık her yerden alışveriş yapabilirsiniz! Bu haberi duyurun, pişman olmayacaksınız!