Turizm sektöründe İslami normlara uygun olarak faaliyet gösteren islami oteller her geçen gün artış göstermektedir.

Yurt iç ive yurt dışında azımsanmayacak potansiyele sahip muhafazakar kesimin tatil ihtiyaçlarını alternatif bir çözümle karşılayabileceği tatil fırsatlarında tüm konsept İslam’ın ahlaki değerlerine ve mütevaziliğine uygun olarak faaliyet göstermektedir. İnanç ve yaşayış gereği İslam’ın vecibelerini aksatmadan yapacağınız tatilde tüm detayları müşterilerine özel olarak düşünmektedir.

Tatil fırsatında özellikle ahlaki değerlerin ön planda tutulduğu hizmetler çerçevesinde tesettür oteller olarak da adlandırılan bu otellerde kadına ve erkeğe özel alanlar birbirinden ayrılmıştır. İslami giyim tarzında kadınların tesettür mayosu giyerek kullanabileceği plajlar bulunmaktadır. Ayrıca hiçbir suretle dışarıdan görünmeyen aile plajlarında hoşgörü ve saygı çerçevesinde karma plajları da ailenizle beraber geçireceğiniz bir tatil için değerlendirebilirsiniz.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz keyifli bir tatilin yanı sıra sağlığınız için de muhafazakar termal otellerden faydalanabilirsiniz. Tatil yapmanın yanında pek çok hastalığa iyi gelen sulardan ya da farklı ve ilginç tedavi alternatifleri sunan oteller tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetiyir.

Genel itibari ile muhafazakar oteller dahilinde farklı bir konsepti bulabilirsiniz. İslami inanca uygun kurallar çerçevesinde ahlaki değerlere önem verilerek faaliyet gösterilen otellerde keyfili bir tatil sizleri bekliyor. Kaliteli bir yaşam sürmenin yanında sağlığınıza da kavuşmanızın yolarını ararken İslami vecibelere uygun bir tatil olanakları aradığınızda muhafazakar termal oteller ihtiyaçlarınız için alternatif bir seçenek olacaktır.

Muhafazakar oteller içerisinde 1 adet mescit mutlaka bulunur. Tatil ve sağlınıza kavuşmanın yanında dini vecibelerinizi yerine getireceğiniz tüm olanaklar müşterilere sağlanmaktadır. Termal otellerin lüks derecelerine göre değişkenlik gösteren alanlarda spa ve sağlık merkezleri, yüzme havuzları, masaj salonları kadın ve erkeğe ayrı ayrı alanlar sağlanarak hizmete sunulmaktadır.

Romatizmal hastalıklar, kireçlenme, deri hastalıkları ve daha pek çok hastalık için muhafazakar kesimin tercih edeceği muhafazakar termal oteller hem sağlığınıza kavuşmanıza hem de tatil keyfini doyasıya yaşamanıza olanak tanıyacak. Doğal bir ortamda evinizin konforunu aratmayan odalarda açık ve kapalı termal havuzlarda tüm vücudunuzu dinlendirerek rahatlığın keyfini yaşayabilirsiniz.

Ayrıca bu otellerin pek çoğunda uzman doktorlar, fizyoterapistler ve sağlık ekibi de hazır bulunuyor. İslam değerlerine uygun olarak otelde yapılacak aktivitelerden zamanınızı geçireceğiniz yerlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı büyük bir konforla karşılayabilirsiniz. Bu yönde hizmet veren otellerin dikkat ettiği en önemli  konulardan biri de helallik sertifikasıdır. Helal sertifikasına sahip pek çok muhafazakar termal otelin mutfağından gönül rahatlığı ile yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İslam dinince yasaklanmış başta domuz eti gibi yasaklı ürünler olmak üzere alkol servisi ve satışı da kesin bir suretle bulunmamaktadır. Son yıllarda müşteri ihtiyaçları gözetilerek sayısı her geçen gün artan bu otellerin mescidi bulunduğu gibi otel odalarında Kur’an-ı Kerim, seccade, kıble işareti ve kişiye özel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz detaylar bulunmaktadır.

Termal otelin lüks derecesine bağlı olarak sizler de araştırma yapabilir ve tüm tatil ihtiyaçlarınızla birlikte sağlık ihtiyaçlarınızı da giderebilirsiniz. Bayanlara özel tasarlanan tesettür giyimde kullanacağınız haşemalar keyifli bir tatilde tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yetecek. Yurt dışından ve yurt içinden tercih edebileceğiniz tatil fırsatında yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık koşullarını ve İslami değer alternatiflerini göz önünde bulundurabilirsiniz. Bütçenize uygun seçeneklerde pek çok Muhafazakar termal otel sizleri bekliyor.