Ben bir şey yapmadım" Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya tutuklu olarak getirilen S. U. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. S. U, ”Kız,. bir süre önce oğlumla evlenmek için sözlenmişti. Kızın ailesinin baskısıyla oğlumdan ayrılmak istiyordu. Kendisini ikna edip konuşmak için Hisarcık Mahallesi’ne götürdüm. Kıza asla cinsel istismarda bulunmadım" dedi.

"Davacıyım"

Şikayetçi kız ise, ifadesinde konuşmak için otomobiline bindiği S. U.nun kendisini Hisarcık Mahallesi’nde boş bir araziye götürerek cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Genç kız, "S. U., benimle bir süre konuştuktan sonra otomobilin içerisinde bana cinsel istismarda bulundu. Davacıyım, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, bazı tanıkların dinlenmesi ve güvenlik kamerası görüntü kayıtlarının incelenmesi için davayı ertelendi. Duruşmadan sonra cinsel istismara uğradığını iddia eden kızın ve yakınlarıyla sanık S. U.’nun yakınları arasında adliye önünde tartışma çıktı. Polis tarafları uyarıp tartışmanın büyümesini önledi.