Bu nedenle arayışlarını evlenene dek her yaşta devam ettirir. Çeyizlerine en uygun şekilde yakışan örnekleri bulmak ve gerektiği şekilde güzel bir bohça hazırlamayı planlar.

Bu noktada gelişen çağımızda internet üzerinden pek çok site bu işi üstlenmiş olup gelin adaylarımıza çeşitli örnekler sunarak hayallerini süsleyen evlilik yolunda ellerinden tutarak gerekli desteği vermeye çalışırlar. Gelin adaylarımızın internetten arayışlarında en çok taradıkları ve merak ettikleri ise oya örnekleri olmaktadır. Bu noktada birçok site tarayarak sevdikleri modelleri ya da daha önce görmedikleri örnekleri elde etme çabasına girişirler. Sitemiz bu noktada oldukça öğün fikir ve önerilerle siz gelin adaylarımızın karşısına çıkmaktadır.

Gerekli araştırmaları yaptığınızda sitemizin etkin ve marjinal örnekleri siz gelin adaylarımızla doğrudan paylaşarak kullanılan en ufak malzemeden gerekli örgü tekniklerine kadar paylaşmakta ve bu sayede hayatlarında küçük de olsa bir etki bırakabilmeyi amaçlamaktadırlar. Özellikle ilgi odağı olan konu ise iğne oyaları olmaktadır. Sitemizde birçok çeşit ve tasarımda örnekler bulunmakla birlikte her aşaması resimli olarak anlatılan örneklerimiz takip edebilirsiniz. Ayrıca siz değerli takipçilerimiz için de paylaşım platformumuz var. Gerek gördüğünüz takdirde kendi el işi oya modellerinizi de bizimle paylaşabilmeniz bu sayede mümkün olmuştur.

Bunun yanında gelin bohçasında aranan ve birçok modelle sitemizde yerini almış olan lif modelleri de bu noktada siz kıymetli gelin adaylarımızın hizmetine sunulmuştur. Sitemizi ziyaretlerinizde bu bölümleri de ziyaret ederek pek çok örnek lif modelini karşınızda görebilecek ve yine iğne oyası modellerinde olduğu gibi resimli şekilde işlemeler ve kullanılan malzemeyi en ufak detaya kadar anlatımlarda görebileceksiniz. Bu sayede her daim bohçalarda yerini alan oya modellerini ve ayrıca lif modellerini ayrıntılı takip edebilirsiniz. Sitemiz tabi ki bu modellerle sınırlı kalmamakla birlikte büyük bir yelpazede sizlerin hizmetinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu noktada sizlerin de desteği ve hoşgörüsü ile birçok modelde, yepyeni ürünleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. En yeni ve şık tasarımlarımızı siz gelin adaylarımızın beğenisine sunma amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.