Alevler içinde kalan polis, meslektaşları tarafından müdahale edilerek yanmaktan kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde 30 Ekim'de meydana geldi.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevlerinde PKK ve KCK terör örgütü üyelerinin açlık grevi ve ölüm orucu eylemi yapmasından dolayı "30 Ekim'de hayatı durduralım" çağrısı üzerine Adana'da 30 Ekim'de PKK yandaşları korsan gösteri yaptı.

Gösteriler sırasında PKK yandaşları polise, taş, molotofkokteyli, havai fişek ile saldırdı. Polis de göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile karşılık verdi.


Merkez Seyhan ilçesinde yapılan bir gösteri sırasında ise PKK yandaşların attığı molotofkokteylinin bir çevik kuvvet polisinin üzerine geldiği ve alevler içinde kaldığı ortaya çıktı. Polisi saran alevler, meblektaşları tarafından yangın tüpleri ile söndürüldü. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memurunda ikinci dereceden yanık oluştuğu belirlendi.


Bu arada, Ppolis yaptığı operasyonda korsan gösteriye katıldığı belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılon operasyonlarda 1 dolu molotof kokteyli, 8 boş molotof kokteyli şişesi, 1 boş plastik bidon, 2 sözde PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ele geçirildi.