Öğrencilerin gösterileri ile başlayan açılışta anaokulu öğrencileri İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okudu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Bakan müşaviri olan Seyfullah Arslantürk'ün eşi Ayşe Arslantürk' ün, Ankara Çukurambar'da Emineller Anaokulu ve kreşinin açılışına başta Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, çok sayıda Ak Parti milletvekili, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve bürokrat katıldı. Okulun açılışını Sümeyye Erdoğan ile milletvekilleri kurdeleyi keserek yaptı. Öğrencilerin gösterileri ile başlayan açılışta anaokulu öğrencileri İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okudu. Renkli gösterilerin yapıldığı açılışta küçük öğrenciler, İngilizce ve Türkçe şarkılar söyledi, Kafkas oyunları oynadı. Özellikle küçüklerin sema gösterisini Sümeyye Erdoğan, pür dikkat izledi.




HATIRA FOTOĞRAFI

Bu arada açılışa katılan vatandaşlar da Sümeyye Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi. Sümeyye Erdoğan, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Özellikle çocuklarla ilgilenen Sümeyye Erdoğan açılışın ardından diğer katılımcılarla birlikte okulu gezdi. Ayşe Arslantürk ile Çiğdem Uyanık tarafından kurulan Anaokulu ve kreşin 80 öğrenci kapasiteli olduğu öğrenildi. Okulda 2’si kurucu müdür olmak üzere 8 öğretmen eğitim verecek.