Samsun'da özel bir bankada görev yapan Ülkü Kurt ile Elbistanlı formen Ülkü Kurt, Elbistan'da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Adları da soyadları da aynı olan gelin ve damat, Antalya'’da, filmlere konu olabilecek bir şekilde tanıştıktan 3 yıl sonra Elbistan'’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Adaşları nikah masasına getiren film gibi olay şöyle gelişti;

Samsun’dan özel bir bankanın semineri için Antalya’'ya giden bayan Ülkü Kurt, otel resepsiyonuna kendisi adına yer ayrıldığını ve odasının gösterilmesini talep etti. Otel görevlileri, aynı otelin inşaatında da görev yapan formen bay Ülkü Kurt adına oda ayrıldığını belirterek kadına, bunun bir şaka olup olmadığını sordular.

Bayan Ülkü Kurt, nüfus cüzdanını resepsiyona vererek, odasının verilmesini istedi. İsim ve soy isim benzerliği karşısında şaşkına dönen otel görevlileri ise, bay Ülkü Kurt’'u resepsiyona davet edince, ikili burada tanışarak, evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

Hem isimleri hem de soy isimleri aynı olan çiftin otel resepsiyonunda tanışmalarıyla başlayan arkadaşlık süreçleri, 3 yıl sonunda evlilik kararı ile bitti.

Adaşlar Dünya Evine Girdi

Adaşlar, Elbistan’'da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Bayan Ülkü Kurt ile bay Ülkü Kurt’'un nikah töreni Kahramanmaraş'’ın Elbistan ilçesinde düzenlendi. Bay Ülkü Kurt, tamamen tesadüf eseri karşılaştığı eşi Ülkü Kurt ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İlk tanıştıkları anı anlatan Bayan Ülkü Kurt ise, “"Bir gün çalıştığım banka aracılığıyla Antalya’'da seminer için gittim. Gitmeden önce otelde yer ayırdım. Otele gittiğimde adıma ayrılan odanın dolu olduğu belirtildi. Resepsiyon görevlileri bir yanlışlık olduğunu, Ülkü Kurt adına ayrılan odada bay bir misafirin olduğunu söylediler. Bunun üzerine eşim Ülkü Kurt geldi. Orada tanıştık. İsim ve soy isim benzerliği nedeniyle bayağı güldük. Daha sonra arkadaş olduk, 3 yıl süre ile görüştük ve tanıştık. Sonunda evlilik kararı aldık. Ben eşimi çok seviyorum. Ailesini çok seviyorum. Elbistan'’ı da çok sevdim”" dedi.

Davetliler Şok Yaşadı

İsim ve soy isim benzerliği nedeniyle davetlilerin de şok yaşadığı düğün töreninde, çiftin nikahını kıyan memurda şaşkınlığını gizleyemedi.

Düzenlenen nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını nikah memurunun elinden alan gelin Ülkü Kurt, eşi Ülkü Kurt’'un ayağına basmayı da ihmal etmedi.