Trabzon Meydan da bugün öğlen saatlerde ortam birden gerildi. Masa nedeniyle garsonla tartışan bir şahıs iddialara göre önce sandalyeleri tekmeledi ardından da yumruk vurmak suretiyle masanın üzerindeki camı kırdı.
Daha sonra kendisini sakinleştirmek isteyen vatandaşlarla da tartışan şahsa, olay yerine gelen polisler müdahale edilerek gözaltına alınmak istendi. Polislerle oturup uzun süre konuşan şahıs sonra birden ayağa kalkarak kendini kesici bir aletle yaralamaya başladı.
Kanlar içerisinde kalan şahıs polislerin biber gazlı müdahalesi ile kendinden geçerek yere düşerken başını da taşa çarpınca baygınlık geçirdi. Bölgedeki vatandaşlar ise olay yerine birikerek yaşananları film gibi izlemeye başladı.
Baygınlık geçiren şahsa kelepçe takan polis, çevrede biriken vatandaşların tepkisi üzerine kelepçeleri mecburen çıkarmak zorunda kalırken, bölgeye 112 acil servis ekibi istendi.
İlk yardım ekipleri kısa süre içerisinde bölgeye gelerek şahsı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN...