Fanta Gençlik Festivali konserleri çerçevesinde Trabzon'da sahne alan ünlü şarkıcı Tarkan, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Fanta Gençlik Festivali konserleri kapsamında Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Konser Alanı'nda 3'üncüsü düzenlenen etkinlikte sahneye ilk olarak Emre Aydın çıktı. Emre Aydın en beğenilen 14 şarkısını seslendirdi. Emre Aydın sahnede kaldığı 61'inci dakika için 10 saniyelik geri sayım yaptı. 61'inci dakika şovuna binlerce kalabalık coşkuyla destek verdi.



Daha sonra sahne alan Tarkan ise, geçen yıl terör saldırısında şehit verilmesi nedeniyle Trabzon'daki konseri yarıda kestiğini hatırlatarak, "Ben sözümü tuttum. Geçen yıl konserimizi yarıda kestik, bu yıl burada konserimize geldik" dedi. Tarkan, eski ve yeni şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

Yaklaşık 60 bin kişinin bulunduğu alanda düzenlenen konserde, engelliler tribünü oluşturulması dikkat çekti. Konsere katılan kalabalığın cep telefonlarını ışıklarını açarak havaya kaldırması güzel görüntüler oluşturdu.