61SAAT - Daha önce özel bir kanalda yayınlanan ve sonrasında Fox Tv’ye transfer olan ‘1 Milyon Canlı Para’ adlı yarışma programı dün akşam ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun sunumuyla ekran macerasına başladı. İlk sezonunda büyük kitleleri ekran başına toplayan program daha sonrasında ise reytingleri düşük kalınca yayından kaldırılmıştı.

Dün akşam Fox Tv ekranlarında yeniden yayın hayatına başlayan programın 2. Yarışmacıları ise Trabzon’un Sürmene İlçesi’nden Hakan ve Serkan kardeşler oldu.

Kardeşler, konuşmaları ve cana yakın tavırları ile ekran başındakileri gülmekten kırıp geçirirken, “Bize Her Yer Trabzon” demeyi de ihmal etmedi.
Coğrafya öğretmeni olan Serkan Bartın’da görevini sürdürürken, Resim Öğretmeni olan Hakan ise Osmaniye’de göreve yapıyor.





Yarışmayı kazandıklarında ne yapacakları şeklindeki soruya, “Annemize ev yaptıracağız” şeklinde cevaplayan her iki kardeş son 3 soruya kadar ise 300 bin TL’lerini koruyabildi. Bu sırada programın süresi dolarken, bir sonraki programda kardeşler canlı yayında yarışmaya devam edecek.

BİLSEYDİK EGEMEN KOYMAZDIK
Programda anlattıkları hikayelerle milyonları ekran başına toplayan kardeşlerden Serkan, oğlunun ismini Tahsin Egemen koyarken, “Egemen’i o zaman satmamıştık. Sattıktan sonra koysaydık Egemen koymazdık herhalde” derken, sunucu Başoğlu’nun “E şimdi Fenerbahçeli olur” sözlerine ise “ E bakacağız müsaade etmeyiz heralde” şeklinde yanıt verdi.

TABELAYI GÖRÜNCE ŞİVE KAYIYOR
Program sunucusunun “Şiveniz İstanbul şivesi” şeklindeki söylemine ise, “Bir birimizi ne zaman bulsak şivemiz başlar kaymaya. Yada memleketin sınırına girdiğimiz anda oh gelduk çok şükür demeye başlıyoruz. Tabelayı görmemiz yeter” diye yanıt verdiler.


BABASI İSMİ YÜZÜNDEN 6 AY HAPİS YATTI
Programın en güldüren anı ise Serkan’ın ismi ile ilgili olan hikayesini anlatması oldu. İşte Serkan’ın o hikayesi: “32 yaşında. Benim doğum çok karışık ta. Ben nüfusta yaşla ilgili adla ilgili problemler var. Benim ismimi ilk Volkan yazmışlar. Sonradan Volkan’ı nüfusta öldü göstermişler, Serkan doğmuş. Ben nüfusta 2 sefer doğmuşum yani. Hem Volkan, hem Serkan… Bu arada babam da nüfus memuru, 6 ay hapis yattılar. Ben normalde 80’de doğdum. Ama nüfusa göre 82’de doğdum. İsim kavgası çok fazla. Volkan ile Serkan arasında sanki çok büyük fark var. Onun için adam 6 ay hapis yattı”


KAYNAK:61SAAT.COM