Bu bazen iş seyahati bazen de uzaktaki sevdiklerimizle ilgili gelişen özel durumlar olabilir. Böyle durumlarda uçakla seyahat etmek bazen oldukça pahalıya mal olabilmektedir. İşyerinizden aldığınız bir iki günlük iznin yarısını yollarda geçirmek istemeyenler için uçakla seyahat etmek en mantıklısı. Üstelik yol yorgunluğu da olmamakta. Aslında uçakla yolculuk yapmak birçoğumuz için mecburiyet. Bu mecburiyetlerimizin bize külfet olarak dönmemesi için bilet almadan önce sıkı bir araştırma yapmak gerekmektedir. Sizlerde internette uçak bileti fiyatlarını araştırdığınızda en uygun fiyatlarla hizmet veren tek bir site ile karşılaşacaksınız. Konforlu seyahati oldukça uygun fiyatla cazip hale getiren http://www.tatiliks.com/ aracılığıyla uçarak. Müşterilerini rakiplerine oranla daha uygun fiyatlarla uçurmasıyla ön plana çıkıyor. Tatiliks ile tanıştığımdan beri seyahat ederken tasarruf yapabiliyorum. Siteye girip hangi tarihte nereye gideceğimi seçiyorum ve anlaşmalı olduğu altı hava yolu şirketinin fiyatlarını görüntüleyebiliyorum. Dilediğim hava yolu şirketini seçerek işlemi tamamlamak için kullanıcı bilgilerimi giriyor ve ödeme işlemlerini yapıyorum. İnternetle bilet alamayacağım durumlarda müşteri hizmetlerini arayarak bilet rezervasyonu yapıyorum. 

Neden mi burayı tercih ediyorum?

Uçak bileti satan şirket ve diğer internet sitelerinden daha uygun fiyata bilet almamı sağladığı için. Bu benim için oldukça önemli, uçakla seyahat etmek bazen zorlu hayat şartlarını daha da zorlaştırabiliyor. Ucuz uçak biletini, seyahat öncesinde buradan alırken çoğu zaman kara yolu ulaşım araçlarından daha uygun fiyata bilet alabilmemi sağladığı için. Herhangi bir problemle karşılaştığımda güler yüzlü hizmet anlayışıyla içimi rahatlattığı için. Bilet alırken kredi kartı bilgilerimi giriyorum bu nedenle internette alışveriş yapmanın güvenli olmasını sağladığı için.

Birçok sitede yapılan kampanyaların cazibesine kapılarak bilet sorgulama yapıldığında yüksek vergi oranlarıyla bilet fiyatları artmaktadır. Kampanyalı uçak bileti fiyatları çoğu zaman da sizin seyahat edeceğiniz yere uygulanmamaktadır. Burada böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Dünyada birçok ülkeye ve ülkemizin dört bir yanına oldukça uygun fiyatlarla seyahat etme şansı sunduğu için tereddüt etmeden, konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.