26 şehir, 45 üniversite ve 18 binden fazla üniversitelinin bir arada olacağı Türkiye’nin en büyük tatil festivali olan UNİFEST 2016 organizasyonuna sayılı günler kaldı.
Atatürk Üniversitesi’nde okuyan Trabzonlu Levent Zurnacı da etkinliğin mimarlarından...
Zurnacı yaptığı açıklamada muhteşem bir organizasyona imza atacaklarını belirterek şunları söyledi: “6-9 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirilecek olan organizasyonumuza tüm üniversiteliler davetlidir. Eğitim ve öğretim yorgunluğunu atmak için böyle bir program düzenleniyor. UNİFEST artık geleneksel hale dönüştü. 
Modern ve lüks döşenmiş bir mekanda, Ege Denizi'nin en derin mavisiyle, doğanın en göz alıcı yeşilini buluşturan bir atmosferde eşsiz bir tatil geçirmek isteyenlerin yeni gözdesi Latanya Park Resort’ta konaklayacak olan davetliler muhteşem günler geçirecek. Gündüz saatlerinde animasyon, akşamları ise çeşitli dans gösterileri ve şovlarla eğlenecek arkadaşlarımız, ayrıca havuz başında sınırsız eğlence ve ünlü sanatçıların konser imkanını da bulacak. Organizasyonun detaylarını www.aktivitegrup.com adresinden öğrenebilirler.”