AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları, Molla Yegan Kültür Merkezi’nde düzenlediği kaynaşma yemeği ile gençlik kollarının mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Mahalle Başkanları’nın teşkilatla uyum içerisinde hareket ederek Yıldırım’da koordineli ve özverili çalışma sergilemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Büyükdumlu, “Her yönüyle örnek olacak AK Parti Yıldırım ilçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın başkanı olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.

AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları Mahalle Başkanları adına düzenlenen ve geniş katılımın sağlandığı kaynaşma yemeğine, AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Büyükdumlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra AK Parti Yıldırım ilçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı.

Yıldırım’da birlik ve uyum içerisinde hareket ederek pek çok önemli çalışmaya imza attıklarının altını çizen AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Büyükdumlu, “AK Parti’nin Yıldırımlı gençleri olarak, ilçemizde düzenlediğimiz çeşitli sosyal aktiviteler ve etkinliklerle mahallelerin kaynaşmasını sağladık” diye konuştu.

Geçmişte kendisinin de gençlik kollarında yer aldığını hatırlatan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “Gençlik kolları ile siyaset hayatına adım atarak gençlik kolları başkanlığı ve mahalle başkanlığından gelen bir kardeşiniz ve başkanınızım. Fatih Sultan Mehmet’in ders gördüğü bu mekanda şu an sizlerle beraberiz. Sizlerin de genç yaşlarda bu teşkilata adım atmanızdan gurur duyuyorum” dedi.

KESKİN GENÇLERDEN KENTSEL DÖNÜŞÜME DESTEK İSTEDİ

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın mahalle başkanlarına düzenlediği yemekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, “Yıldırım'da başkanlığı devraldıktan sonra mahalleler çöplükten geçilmezken, çöp arabaları ana caddelerden sokak aralarına giremez bir durumdaydı. İşte o günlerde devraldığım belediye başkanlığı görevinde Yıldırımlı çocuklar ve gençler için her anlamıyla yaşanabilir Yıldırım'ın inşasının hayalini kurdum. Çok şükür bu hayalimizi de gerçeğe dönüştüreceğiz. 17 Ağustos gibi anlamlı bir günde Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü için ilk kazmayı vurarak Yıldırım’da kaliteli ve sağlam bir dönüşüm başlatacağız. Teşkilatın gençleri olarak sizlerin de bu dönüşüme desteği bizler için büyük önem arz ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların sonunda AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı; MHP’den Ak Parti’ye geçen Vedat Hatipoğlu’na AK Parti rozetini takarak, “Aileye hoşgeldin” dedi.