İzmir’de bir güzellik merkezi, açılışını son günlerde popüler olan ‘Gangnam Style’ dansı eşliğinde yaptı. Açılışa davetli olan vatandaşlarda dansa eşlik ederek renkli anlar yaşanmasına neden oldu.

İzmir ‘in Konak ilçesi Hatay semtinde açılışı yapılan Peri bayan kuaförü ve Güzellik Merkezi, sektörün öncü kuruluşlarından olmak için kollarını sıvadı. Açılışı son günlerde moda olan ‘Gangnam Style’ eşliğinde gerçekleştiren merkezin açılışına, İzmir eğlence hayatının ünlü isimleri Mikrop Hikmet, Ömer Köroğlu Hayri Küçük Ersin Kuşkanat Süha Erduran ve Atacan Ozan da katıldı.

Güzellik Merkezi hakkında bilgi veren işletmenin Genel Müdürü Ayperi Nallar, son çıkan teknolojik cihazlarla İzmir halkına hizmet vermeyi amaçladıklarını anlattı. Cilt bakımları gibi uygulamaların yanı sıra İzmir’de ilk kez kullanılmaya başlanacak yöntemler olduğunu da söyleyen Nallar, "Son teknoloji cihazlarla yenilikleri sunabilme imkanı merkezimizde profesyonelce oluşturuldu. İstenmeyen tüylerde kalıcı ve acısız elipasyon uygulaması ile son teknoloji cihazlarla İzmir’de hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.Uzman personel ile birlikte 100 metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini anlatan Nallar.Kişisel bakımına önem veren kadın, erkek, genç, yaşlı herkesi merkezimize bekliyoruz" diye konuştu.