Rize'nin Çayeli ilçesi eski Belediye Başkanlarından Yusuf Sabri Bayraktar göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

1963 - 1977 yılları arasında Çayeli Belediye Başkanlığı yapan emekli öğretmen Yusuf Sabri Bayraktar uzun süredir tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde 95 yaşında hayata veda etti.

Bayraktar için Çayeli Belediyesi önünde düzenlelnen törende vasiyeti üzerine kısa bir konuşma yapan Zeliha Çomoğlu merhum Bayraktar’ın Cumhuriyetin ve Çayeli’nin ilk öğretmenlerinden olduğunu ve onun yetiştirdiği öğrencilerin bugün ülkenin temel taşlarından olduğunu ve ona olan borcun asla ödenemeyeceğini söyledi.

Törenin ardından merhum Bayraktar’ın naaşı omuzlar üzerinde Çayeli Merkez Eski Camiine götürüldü. Cenaze törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Vali Yardımcısı Çayeli Kaymakamı Bahattin Alp, Rize İl Özel İdare Meclis Üyesi Hakan Gültekin, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, ilçe mülki idare amirleri, okul müdürleri ve sevenleri katıldı.

Çayeli Merkez Eski camiinde öğle namazını müteakip kılınan namazın ardından Bayraktar'ın naaşı Yenipazar mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.