Trabzon’un Of ilçesi Belediye Başkanı Murat Saral, ilçenin İstanbul’daki belde ve köy derneklerini ziyaret ederek hemşerileriyle hasret giderdi.

Of’un dışında yaşayan Oflularla buluşmalarına sürdüren Of Belediye Başkanı Murat Saral, İstanbul’daki Bölümlü ve Cumapazarı derneklerini ziyaret ederek sabah kahvaltısında hemşerileriyle bir araya geldi.

Kahvaltıya, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balek, Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Abdulkadir Çelebi, Dernek Başkanı Yusuf Çakır, Of Devlet Hastanesi’nin Eski Başhekimi olan Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Fatih Kamu Hastaneler Birliği Tıbbı Hizmetler Başkanı İdris Kurtuluş, Bakırköy Kızılay Şube Müdürü Hikmet Aksoy, Sultanahmet Camii Eski İmam Hatibi Emrullah Hatipoğlu, dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Kısa bir süre önce göreve geldiklerini belirten Dernek Başkanı Yusuf Çakır, “Bu ilk organizasyonumuzla doğduğumuz ve yaşadığımız şehirlerimizin Belediye Başkanlarıyla kahvaltıda buluştuk. Bize bu fırsatı veren değerli başkanlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür kaynaşma etkinliklerimize ağırlık vereceğiz” dedi.

Başkan Saral’ın İstanbul’daki 2. ziyareti ise Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı Yaşar Çakır ve dernek yöneticileri ile sohbet eden Başkan Saral, “İstanbul’a gelişlerimizde fırsat buldukça köy ve belde derneklerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle hasret gideriyoruz. Bu gün de kendi beldemin derneğini ziyaret etme fırsatı buldum. Hemşerilerimizle buluşmak, onlarla hasbıhal olmak bizlere keyif veriyor. Dernek Başkanlığına seçilen sevgili Yaşar Çakır beyi kutluyorum. Başarılı çalışmalarını zaten biliyoruz. İnşallah derneğimizi daha da faal hale getirecektir. İnşallah derneğimizin en büyük sorunu olan kendi hizmet binası sorununu da çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Saral’ın ziyareti nedeniyle mutlu olduklarını belirten Cumder Başkanı Yaşar Çakır ise, “Sayın başkanımız dernek çalışmalarımızda bugüne kadar her zaman yanımızda olmuştur. Kendilerinin de ifade ettiği üzere bundan böylede bizlere her konuda desteklerini esirgemeyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.