Trabzonspor, Kasımpaşa önünde de tekledi.. Böylece Bordo-Mavililer 4. maçında 4. beraberliğe imza atarken, puan kaybı da 8’e yükseldi.

İki iyi takımın maçı enterasandır çok yavaş başladı. Trabzonspor flaş takım ama sahada yok. Rakip kaleye çok yavaş gidiyor. Birbirlerini kontrol etmeye çalışan boksörler gibi. Şampiyonluğa oynuyorum diyorsan rakibimi ezerim diye göstereceksin.

45 dakika boyunca organize atak tek tük. Mehmet Ekici 10 numaraya soyunmuş ama hem daha erken hem de yardım alma şansı yok.

Soner Aydoğdu’dan nefis bir pas Yusuf Erdoğan’dan nefis bir son vuruş Trabzonspor 1-0 önde. Maç hareketlendi ama bu sefer daha çok atak yapan konuk ekip Kasımpaşa oldu. Onur nefis kurtarışlarıyla ilk yarıyı kurtardı.

Zevksiz ve renksiz oyun aynen devam etti.

Sahada futbol,tribünde taraftar yok.

Kasımpaşa orta saha hakimiyetini ele geçirince hoca Soner’i çıkarıp fizik gücü yüksek Salih’i oyuna sürdü.

Yusuf sağ tarafa geçti Trabzonspor hareketlendi.

Onur, onur,onur diye yazmak zorunda kalacaksak Vahid hoca savunmada bu kadar çok yabancı hakkını niye kullanır?

Waris oyuna girdi futbol hareketlendi ama golü atan taraf ilk yarının sonlarında da etkili gelen ama golü bulamayıp Onur’a takılan Kasımpaşa oldu. 86.dakikada Scarione ile gelen bu gol Trabzonspor’un 3 puan hevesini de kursağında bıraktı. Trabzonspor’un maç kazanması için hem kanatlarını verimli kulanması hem de oyunu rakip sahaya yığması şart. Yoksa bu oyun anlayışı ile gol atmak tesadüflere kalıyor.

Sağda Yusuf, solda Waris sağbekte Bosingwa ortada Zeki ve Özer bence Trabzonspor’un olması gereken kadrosudur.

Cardozo iyi oynamıyor ama o sahada olunca rakibin dengesi bozuluyor. Trabzonsporlu futbolcular zamanla Cardozo’dan faydalanmasını öğrenmeliler.

Zaman bence Trabzonspor’a değil, teknik direktör Vahid Halilhodzic’e lazım.