Trabzonspor, Avrupa'da hakikaten bambaşka. Bunda yabancıları 'sınıra takılmadan' oynatmasının da büyük etkisi var.
Öncelikle hocanın yanlış 11'i. Özellikle Fatih Atik ısrarı herkesçe sorgulanan bir durumdu. Ve Medjani'nin yine ısrarla sahada tutulması.
Fatih'in yerine Sefa'nın girmesiyle birlikte Trabzon kendine geldi. İlk yarıda aksayan Trabzonspor'dan ikinci yarıda eser yoktu.
Bütün hatlar üzerindeki uyum harikaydı. Bugüne kadar hızlı çıkmayı bir türlü beceremeyen, pas trafiği yapamayan, topu ayakta tutamayan Trabzonspor bunların tamamını eksiksiz yerine getirdi.

TEK SORUN GOLDÜ
Orta sahada da iyi bir hakimiyet kuran Trabzonspor'un tek sorunu goldü. Çok baskılı oynamasına rağmen ya direkleri ya da rakip takım futbolcularının kolunu bacağını aşamadı. Tek sorun hücum oynadığında defansın aksamasıydı.

KASSAİ'YE YAKIŞMADI
Dünyanın en iyi hakemleri arasında gösterilen Kassai, Trabzonspor'un biri net diğeri tartışmalı iki penaltısını vermedi. Fauller ve kart tercihlerinin neredeyse tamamında hatalıydı. Trabzonspor'a mağlubiyeti hazırlayan aktördü.
Hani insanın aklına şu ağzına 'Zero Tolerans' lafını dolayan UEFA'nın, Trabzonspor'un kendilerini rahatsız eden şike mücadelesi nedeniyle hakemin kulağına üflediği gelmiyor değil!
Trabzonspor çok iyi mücadele etti. Ama galibiyeti elde edemedi.
Bu futbolunu devam ettirdiği sürece Trabzonspor için geleceğe umutla bakabiliriz artık...

MAÇIN EN iYiSi BOSİNGWA
Sağ kanattan bir boza gibi aktı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ FATİH ATİK
Kesinlikle Trabzon'un futbolcusu olamaz