İYİ Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi Dr. Hüseyin Örs, Kosova Heyetini Trabzon’a davet etti.
TBMM Milli Savunma Komisyonu ile Kosova Meclisi İçişleri, Güvenlik ve Güvenlik Gücünün Denetlenmesi Komisyonu arasında TBMM’de gerçekleşen görüşmede söz alan Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, iki ülke arasındaki işbirliğin önemine vurgu yaparak “Sizleri burada misafir etmek bizim için gururdur. Sayın Başkanımız ve saygıdeğer heyetiniz çok güzel dilekleri ifade ettiniz. Kosova’da milletvekili olmadan önce bulunduğumda, oradaki halkın bize Türk olduğumuzdan dolayı göstermiş oldukları olağanüstü misafirperverlik her zaman aklımdadır, her yerde de bunu anlatırım. Yakın geçmişte yaşamış olduğunuz sıkıntılı günler, inşallah bir daha yaşanmaz. Bu konuda Türkiye olarak bizler üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. İki ülke halkının birliği, bütünlüğü daim olsun. Güçlü Türkiye, güçlü Kosova demek; güçlü Kosova, güçlü Türkiye demektir.” dedi.
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs konuşmasının son bölümünde Kosova heyetini Trabzon’a davet etti. Davetten memnuniyetlerini ifade eden heyet, Kosova Meclisinin tatil olduğu bir dönemde bu ziyaretin gerçekleşeceğini ifade ettiler.