Trabzonspor altyapısından yetişen ve gösterdiği performans ile A takıma kadar yükselme başarısı göstererek UEFA Avrupa Ligi’nde forma şansı bulan Kerem Baykuş gelişimini tamamlaması için 1461 Trabzon’a kiralık olarak gönderilmişti. Kerem Baykuş gösterdiği performans ile mest etti.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE VE EN SKORER İSİM

1461 Trabzon’da Teknik Direktör Ulaş Ulusan’ın göreve gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Kerem Baykuş bu sezon çıktığı 35 karşılaşmada 13 gol 8 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Orta saha olmasına rağmen takımın en skorer ismi olan ve gol krallığında 2.sırada yer alan Kerem Baykuş’un yükselen performansı Trabzonspor taraftarlarını da sevindirdi.

TRANSFERİN GÖZDESİ

TFF 1.Lig ve TFF 2.Lig ekiplerinden birçok takımın teklif yapmaya hazırlandığı Kerem Baykuş için Trabzonspor seçeneği de yeniden gündeme geldi.

SEZON SONU KAMPI

Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde altyapıya yönelme kararı alan Trabzonspor’da Kerem Baykuş’un ismi öne çıkıyor ve yetenekli futbolcunun sezon sonu kampında yer alması bekleniyor.

NENAD BJELİCA BİLGİ ALDI

1461 Trabzon’un Pazarspor’u konuk ettiği karşılaşmayı tribünden takip eden tecrübeli teknik direktör, genç futbolcu için bilgiler alarak ilk sinyali vermişti.

Haber: Kuzeyanadolunet