1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Emre Koç, 2 Haziran Pazar günü Iğdır FK ile oynanacak final maçı öncesi  açıklamalarda bulundu. Bu sezon ligde Play-Off’lar dahil 41 karşılaşma oynadıklarını ve Iğdır FK ile 42. maçlarına çıkacaklarını belirten Emre Koç, “Finale kadar geldik. Rakibimiz büyük yatırımlar yapan güçlü bir takım. Ama biz de güçlüyüz. Sahada mücadele edip, şampiyonluğu almak ve hedefimiz olan 1.Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

Yeni MHK'den ses getirecek karar! FİFA Kokartlı Hakem liste dışı... Yeni MHK'den ses getirecek karar! FİFA Kokartlı Hakem liste dışı...

Tüm taraftarları Pazar günü Sivas’ta oynanacak karşılaşmaya beklediklerini de kaydeden Emre Koç, “Bu sezon Trabzon şehri bizi sahiplendi ve hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Trabzonspor Kulübü de her zaman yanımızda oldular ve sonuna kadar destek oldular. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Şimdi sezonun final maçına çıkıyoruz. Taraftarlarımızın da son kez bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Tüm Trabzon’u ve Türkiye’deki tüm Trabzon sevdalılarını, taraftarlarımızı final maçımıza bekliyoruz. Maça gelemeyecek olan taraftarlarımızı da televizyon karşısında manevi olarak desteğe bekliyoruz. Onların da gücü ile inşallah şampiyonluğu göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Hasan Tüncel