1461 Trabzon'un üst üste aldığı galibiyetlerin başarılı ekip çalışmasının bir sonucu olduğuna vurgu yapan Canım, “Başkanımız Celil Hekimoğlu, yönetici arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, sporcularımız ile herkesin katkı sunduğu verimli bir süreç geçiriyoruz. 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Van Spor FK maçında bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ekip olarak verdiğimiz emeklerin karşılığını sahada almak bizleri hem mutlu ediyor hem de motivasyonumuzu artırıyor” dedi.

Takımın ligde 42 puanla averajla 3. sırada yer aldığını da hatırlatan Canım, “Form grafiğimiz aldığımız galibiyetlerle birlikte sıralamadaki yerimizi de yukarılara taşıdı. İyi bir ekip, iyi bir aileyiz. Eksik yanlarımız yok mu? Var. 12’inci adam açısından eksiklikler yaşıyoruz. Taraftarımızı yanımızda görmek bizleri daha çok motive edecek. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı iç saha maçlarımızda yanımızda görmek, desteklerini hissetmek istiyoruz” diye konuştu.

39393959-5a6c-4ee2-a694-bd9ad000d759

Canım, açıklamasının sonunda, sporun en önemli parçasının taraftar olduğuna değinerek “Sonuçlarınız başarılı olsa da taraftarınız eksikse en önemli parçanız eksik kalır. Taraftarlarımızdan ricamız bizleri eksik bırakmasınlar. Pazar günü tüm taraftarlarımızı saat 14:00’da oynayacağımız Van Spor FK maçına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.