Emirhan Zaman karşılaşma sonrası duygusal açıklamaları ile gündeme geldi. 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile oyuncusunu tebrik etti.

EMİRHAN ZAMAN: BİZ HER SABAH KALKIYORSAK…

Emirhan Zaman açıklamasında, “Öncelikle son günlerde şehitlerimiz var bununla ilgili konuşmak istiyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun. Millet olarak bu duruma hassasiyet göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Biz her sabah kalkıyorsak ve gökyüzüne bakıyorsak birileri bedel ödediği içindir. Tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Maça gelirsek bir şampiyonluk hedefimiz var ve bunu herkes biliyor. TFF 2.Lig piyasası ve kamuoyu bunu biliyor. Trabzon bunu biliyor. Bugün devrenin son maçıydı ve bizim için çok önemliydi. Nasıl kapatırsak öyle kapatacağımızı düşünüyorum. Galibiyet ile kapattık. Gol attığım için mutluyum ama profesyonel kariyerimin ilk golünün böyle dramatik bir günde olması üzdü. Takım arkadaşlarımın yüreğine ve emeğine sağlık.”

1461 TRABZON BAŞKANI CELİL HEKİMOĞLU: MÜKEMMEL BİR GENÇ

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Emirhan Zaman diye yazılır, adam diye okunur. Henüz 20 yaşında ve Trabzonspor’un oyuncusu. Vizyon, eğitim ve kültür olarak mükemmel bir genç. İnşallah çok iyi yerlere geleceksin”