Sıra dışı ve aykırı film sevenlerin ilgisini çekecek ve hem eğlenceye hem de olağan üstü konularıyla izleyicisini sürükleyecek olan filmler 2022 yılında çok fazla yapılmadı. Ancak bu türde yapılan filmler arasında bazı filmler akıllara girmeyi şimdiden başardı. Bu yüzden önümüzdeki yılı beklemeksizin bizde, siz değerli film severler için bu türdeki filmlerden en çok hafızalarda yer eden, konuşulan ve çoktan online film izle platformlarında hd film izle kalitesinde yerini alan filmleri büyük bir özenle seçtik.

Day Shift

Havuz temizleyicisi Bud Jablonski, bir vampir avcısı olarak garip bir yan iş yapar. Havuzu temizlemek için işe alındığı bir mülkte, yaşlı bir kadını ve genç bir vampiri öldürür ve çok değerli oldukları için onları öldürdükten sonra dişlerini söküp kendisi için saklar. Aynı zamanda bir vampir olduğu gösterilen ve Los Angeles bölgesi ve vampir nüfusu için "harika planları" olduğunu beyan eden Audrey San Fernando, Sasha adında daha düşük seviyeli bir suçlu vampire işkence ederken görülür. Kamera bir inşaat projesi tarafından bir tabelaya geçtiğinde, zengin ve önemli bir emlak girişimcisinin kimliği ortaya çıkıyor.

https://www.imdb.com/title/tt13314558/?ref_=ttpl_pl_tt

Thirteen Lives

Başrollerinde Colin Farrell ve Viggo Mortensen bulunduğu Thirteen Lives izleyicilerine biyografi tadında bir film izletecek. Birleşik Krallık imzalı bu filminde Tayland'da sel ve şiddetli yağmur nedeniyle bir futbol takımı ve antrenörü bir mağarada mahsur kalır. Herhangi bir malzeme olmadan, oksijen seviyeleri düşerken ekip yaşamı için savaşmalıdır. Dünyanın dört bir yanından insanlar ekibi kurtarmak ve oradaki yerlilerle işbirliği yapmak için Tayland'a gelir. Futbol takımı ve antrenörü için resmen bir seferberlik başlamıştır. Bu insanlar hayatlarının en zor dakikalarını yaşarken her saniye çok önemlidir.

https://www.imdb.com/title/tt12262116/?ref_=ttpl_pl_tt

Mrs. Harris Goes to Paris

House of Dior ile ortaklaşa çekilen Mrs. Harris Goes To Paris filmi, 1950'lerin Londra'sında bir couture Dior elbisesine tutkulu bir bağlılık geliştiren ve kendi elbisesine sahip olması gerektiğine karar veren dul bir temizlikçi kadının hikayesini anlatıyor. Bu elbiseye sahip olabilmek için çok ama çok çalışıyor, gerekirse aç kalıyor ve bunun sonucunda sadece bakış açısını değil, Dior Hanesi'nin gidişatını da sonsuza kadar değiştirecek olan Paris gezisine çıkmadan önce amacına ulaşmak için gereken parayı biriktirmek için uğraşları sonucunda biriktirdiği para ile her şeyi kaybetme pahasına rağmen kumar bile oynuyor.

https://www.imdb.com/title/tt5151570/?ref_=ttls_li_tt

Operation Fortune: Ruse de guerre

2022 yapımı Operation Fortune: Ruse de guerre'nın yapımcılığını Amerika Birleşik Devletleri ve Çin üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie oturuyor. Baş rolünde hepimizin yakından tanıdığı Hollywood'un parlayan yıldızı Jason Statham bulunuyor ve filmde Türk oyuncu Kaan Urgancıoğlu karşımıza çıkıyor. Buna ilaveten filmin çekimleri Antalya ilimizde tamamlanmıştır. Filmde ölümcül yeni bir silah teknolojisinin satışı küresel düzeni alt üst etmekle tehdit ettiğinde, özel ajan Orson Fortune ve casus ekibi, gizli bir görevde onlara yardımcı olmak için Hollywood'un en iyi film yıldızlarından birini görevlendirir.

https://www.imdb.com/title/tt7985704/?ref_=ttpl_pl_tt

The Northman

2022 Amerika Birleşik Devletleri ve Çin imzası taşıyan Viking kültürünü doyasıya yaşatacak bu filmde baş rol olarak Alexander Skarsgård'ı görüyoruz. Vikingler dönemi. Kral Aurvandill War-Raven'ın kötü muamele gören oğlu Prens Amleth, ondan alınanları ki ondan alınan bir baba, bir anne ve bir krallıktır ve intikam arayışında soğuk, rüzgarlı İzlanda'ya seyahat eder. Acımasız Amleth daha sonra, tıpkı bir savaş köpeğinin düşmanın kokusunu alması gibi, kaderin ipleri sayesinde hayatı onunkiyle geri dönülmez biçimde iç içe geçen zalim düşmanını bulmak için şiddetli bir ava çıkar. Artık, Valhalla adına Tanrı bile Kuzeyli'yi durduramaz.

https://www.imdb.com/title/tt11138512/?ref_=ttls_li_tt