Beşiktaş galibiyetini taçlandırma, hatta anlamlandırma maçıydı Denizlispor karşılaşması... Kağıt üzerinde daha kolay geçmesi beklenen maç, skor olarak sıkıntılı gözükse de; aslında oyun anlamında rahattı... Alınması gereken de 3 puandı ve görev yerine getirilmiş oldu! 

Trabzonsporlu futbolcular son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsa, skor anlamında da farklı bir galibiyet olabilirdi... Djaniny'in futbolu ise tek kelimeyle "şahaneydi"! Ve şunu daha net gördük ki Djaniny kanada geçtiğinde çok etkili oluyor, tıpkı Ekuban gibi... Fakat Ekuban'ı oradan alamayacağınıza göre, Djaniny'i en uçta izlemeye devam edeceğiz.

Bakasetas oyun anlamında gerçek performansını ortaya koyamasa da Trabzon'daki ilk maçında golle başlaması, motive anlamında çok iyiydi! Golün 61'de gelmesi ise keyif verici bir detay oldu. Bunların yanı sıra Marlon'un her geçen hafta üzerine koyarak oynaması, galibiyetlerdeki kilit noktalardan biri olduğu gözardı etmeyelim! 

Trabzonspor böyle devam ettiği sürece, yukarıya tırmanışı devam edecek. Bugün 4. , yarın 3. , sonra 2. , ve sonunda belkide 1. Neden olmasın?

Haa unutmadan; Trabzonspor'un bu hafta da 1 penaltısı daha verilmedi ve son 6 maçta verilmeyen penaltı sayısı 5 oldu! Yönetim bu duruma susmaya devam ediyor! Ne bekledikleri ise merak konusu...