Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Rick Van Drongelen için Galatasaray’dan teklif gelmediğini belirterek, oyuncuya Trabzonspor ve Panathinaikos’un talip olduğunu söyledi.

Radyospor’da Ayhan Şensoy’un sunduğu Derin Pas programına konuk olan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, hem takıma yapılacak takviyeler hem de mevcut oyunculara gelen teklifler hakkında konuştu.

Kazımcan Karataş transferi askıda

Galatasaray forması giyen Kazımcan Karataş ile ilgilendiklerini belirten Yıldırım, şartların şu aşamada oluşmadığını ifade etti.

Yıldırım, “Kayserispor’dan Bilal Beyazıt ve Gençlerbirliği’nden Samet Onur ile sözleşme imzaladık. Galatasaray’dan Kazımcan Karataş’ı da istedik ancak şartlar oluşmadı. Şimdilik o transferi askıya aldık. Pazartesi günü kamp başlayacak. Hocamız kampta oyuncuları görecek, ardından transferlere şekil vereceğiz. Yurt dışından 3 gurbetçi oyuncu aldık. 4 transfer daha yapacağız ancak acele etmeyeceğiz. Zaten geniş bir kadromuz var” dedi.

“Trabzonspor oyuncuyla görüşmek için izin istedi”

Rick Van Drongelen hakkında çıkan Galatasaray iddialarına da açıklık getiren Yıldırım, sarı-kırmızılı kulüpten resmi bir teklif gelmediğini söyledi.

Yıldırım, “Rick Van Drongelen değerli bir oyuncumuz. Galatasaray’ın ilgisi olduğuna dair iddialar doğru değil. Panathinaikos ve Trabzonspor’dan teklif geldi. Ertuğrul Doğan başkan ile konuştuk. Oyuncuyla görüşmek için izin istediler, biz de izin verdik. Bazen transferler son güne de kalabiliyor. Geçen yaz Dimatta’yı satmayı düşünmüyorduk ancak Şampiyonlar Ligi’ne katılan Pafos son gün çok iyi bir teklif yaptı, biz de kabul ettik. Drongelen’in menajeri, oyuncusuyla ilgilenen kulüpler olduğunu söyledi. Ondan haber bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mouandilmadji için 10 milyon Euro beklenti

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Marius Mouandilmadji için de açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki forvet oyuncusuna Rusya, Suudi Arabistan ve Fransa’dan resmi teklifler geldiğini belirten Yıldırım, bonservis beklentilerinin 10 milyon Euro olduğunu söyledi.

Yıldırım, “Real Sociedad’tan bir teklif gelmedi. Rusya, Suudi Arabistan ve Fransa’dan 3 farklı kulüpten resmi teklif aldık. Bizim bonservis beklentimiz 10 milyon Euro. Ancak gelen en yüksek teklif 7 milyon Euro. Marius Mouandilmadji daha 28 yaşında ve 2 yıl daha sözleşmesi var. 10 milyon Euro’nun altında satmayı düşünmüyoruz” dedi.

Kaynak: Ajansspor