Streç Aktarma Makinesi; Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızın her noktasında kolaylıklar oluşmaya başladı. Bunları saymak gerekirse en büyük kolaylık olarak makinelerin hayatımıza girmesini örnek verebiliriz.

El gücünün zayıflaması ve makinelerin sanayi de çok fazla yer edinmesi ile birlikte gelişmeler daha da hızlanmaya başlamıştır. Çünkü el gücü her işin gecikmesine ve kalitenin düşmesine neden olmaktadır. Makineler hiçbir zaman hata yapmazlar, tabi güzel yapılmış ve güzel tasarlanmış makinelerden bahsediyorum.

Streç Aktarma Makinaları

Birbirinden farklı tür de ki makinelerin yanı sıra siz değerli müşterilerimiz için streç aktarma makineleri arasında istediğiniz streç aktarma makinesini seçebilir ve müşterilerinize göre kullanabilirsiniz. Streç aktarma veya diğer adı ile streç sarma makinesi oldukça önemli bir makinedir. Streçler büyük bobinler halinde üretilmektedir. Bu bobinler firmalara gönderilmekte ve istenilen ebatlara göre makineler aracılığı ile yapılmaktadır. Eğer siz de farklı ebatlar ve boyutlar da streçler yapıyorsanız bizim makinelerimizi incelemeden makine almamanızı tavsiye ederiz.

Streç Aktarma Makineleri

Firmalar için streç aktarma makinesi seçimi sırasında yapmış olduğu ticaretleri doğrultusunda makine almaları gerekmektedir. Firmamız Özka Makine istenilen ebat ve tür de streçler üretilmesini sağlayan makineler üretmektedir. Bu makinelerden istediğinizi seçebilir ve amacınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Firmamız 4 temel streç sarma makinesi üretmektedir. Bu makinelerin her birinin fiyatları değişiklik göstermekle birlikte, kullanım amacına ve hızına göre değişiklik gösterebilir.

https://www.youtube.com/embed/Tfl9w26xt8U

Streç Aktarma Makinesi Fiyatları

Firmamız tarafından üretilen 4 farklı streç aktarma makinesi, oldukça kullanılan ve kaliteli bir makinedir. Bu makinelerden birini tercih etmeden önce iş hacminiz ve istediğiniz ebatları bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Firmamız tarafından üretilen 4 farklı model de hem hızlı hem de farklı ebatlar da model bulunmaktadır. Özka Makine olarak üretimini ve satışını yapmakta olduğumuz bu makineler oldukça farklı tasarım ve modeldedir. Modellerimizi incelediğimiz zaman;

  • ASR1200 Otomatik Streç Sarma Makinası,
  • ASR1200-XL Otomatik Streç Sarma Makinası,
  • ASM1500 Tam Otomatik Dilimlemeli Streç Sarma Makinası,
  • APS 3000 Otomatik Ön Gerdirmeli (Pre-Streç) Sarım Makinası

Şeklinde birbirinden farklı modeller bulunmaktadır. Bu modellerin arasında kullanım amacına göre değişiklik göstermektedir. Makineleri incelediğimiz zaman APS 3000 adlı otomatik ön gerdirmeli sarım makinesi oldukça etkileyici ve kullanım amacına göre kaliteli sonuçlar doğuran bir makinedir. ASM1500 adlı tam otomatik dilimlemeli streç aktarma makinesi ise oldukça hızlı, kullanışlı ve tam otomatik olması sebebi ile daha da kullanışlıdır. Bu makine tam otomatik olduğu için hiç el değmeden dahi çalışabilmekte, hatta dilimleme yapabilmektedir. Firmamız tarafından üretilen her makine son teknoloji ile üretilmiştir. ASR1200-XL adlı modelimizi incelediğimiz zaman ise de bu model en büyük model olduğunu söyleyebiliriz. Bu modeli diğer modellerinden ayıran en önemli özelliği en büyük sarımı yapabilmesidir. Bu nedenle büyük sarım için en çok tercih edilebilecek aktarma makinesi olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatlarını incelediğimiz zaman ise fiyat performans analizine göre 15 bin dolar seviyelerinden başlayan makinelerimiz, üstünlüğüne ve sağladığı üretime göre fiyatı değişmektedir. Birbirinden farklı modelimizi incelediğimiz zaman hem manuel hem de otomatik seçimlerimiz ile farklı tür de ve farklı şekilde modelimizi seçebilirsiniz. Firmamız tüm ürünlerimizin hem satış öncesi hem de satış sonrası tüm hizmetlerini vermektedir. Satış sonrası teknik destek ve malzeme tedarik konusunda da her zaman yanınızdayız. Özka Makine olarak siz değerli müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için 7 gün 24 saat çalışmaktayız. Alacağınız makineler için bizimle her zaman iletişime geçebilir ve müşteri danışmanlarımız ile görüşerek istediğiniz makineyi satın alabilirsiniz.