Tatil anlayışına farklı bir bakış açısı geliştiren ve tatil severlere ekstra konforlu bir hizmet imkânı sağlayan kiralık tatil villası sektörü, özellikle 2020 yılından itibaren sektörde büyük bir gelişme kaydetmiş ve adını sıkça duyurmayı başarmıştır. Özellikle COVİD-19 salgınının başlangıç döneminden itibaren daha çok gündeme gelen ve kısıtlamalarla birlikte insanlara kendi evindeymişçesine izole bir tatil geçireceğiniz kiralık villalar sizlere bir tatilden beklediğiniz maksimum verimi alma imkânı sunmaktadır.

İster ailenizle birlikte lüks villa tatili planlayın, ister arkadaş grubunuzla birlikte ekonomik villaları tercih edin, seçiminiz hangi doğrultu da olursa olsun kiralık villaları kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklarıyla rüya gibi bir tatil geçireceksiniz.

Kiralık tatil villaları sonsuzluk havuzlu, deniz manzaralı, saunalı, havuzu korunaklı, ısıtmalı havuzlu gibi listelenen birçok seçeneği ile sizlere bir otel ya da tatil köyünün sunduğu imkânlardan çok daha fazlasını sunar. Havuz ve bahçe kullanımının saati sadece sizin tercihinize bırakıldığı ve konakladığınız süre boyunca her gün bahçe ve havuz temizliğinin yapıldığı bu villalar, hijyenik tatilin birinci adresi olmaktadır.

Kiralık Villalar Hangi Bölgelerde Vardır?

Kiralık tatil villası seçenekleri en yoğun olarak Fethiye, Kaş, Kalkan, Patara, İslamlar ve Üzümlü bölgelerinde bulunmaktadır. Villa seçenekleri özelliklerine göre gruplandırılmıştır. Örneğin; doğa manzaralı kiralık villalar sizlere bölgenin yemyeşil doğası ve bol oksijenli atmosferi eşliğinde huzur dolu bir tatil yapmak imkânı sağlarken; muhafazakâr kiralık villalar gözlerden uzak, tam mahremiyet içeren konforlu bir tatil yapma imkânı sağlamaktadır.

Kaş kiralık villalar, genel olarak deniz manzaralı villa kategorisinde bulunmaktadır ve tüm sezon boyunca yoğun bir ilgi görmektedir. Kaş kiralık balayı villaları size Kaş’ın nefes kesen deniz manzarası eşliğinde, huzur dolu bir tatil imkânı sunar…

Türkiye’nin cenneti olarak adlandırılan, doğal güzelliği ve tarihi özellikleri bozulmadan günümüze kadar gelmeyi başarabilmiş, ender bölgelerden birisi olan Kalkan; villa kiralama sektörü içerisinde en çok tercih edilen bölgedir. Kalkan kiralık villalar sizlere günlük, haftalık, aylık ve senelik villa kiralama hizmeti sunmaktadır. Kalkan merkezde kiralık villalar genel olarak deniz manzaralı villa arayanların ilk tercihi olurken, Patara, İslamlar ve Üzümlü bölgelerinde bulunan villalar muhafazakâr ve doğa ile iç içe bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Fethiye kiralık villalar genel olarak merkeze yakın konumda bulunmakta ve denize kolay ulaşım imkânı sağlamaktadır. Kiralık villa Fethiye tatilinde Ölüdeniz, Saklıkent Kanyonu, Kayaköy, Kelebekler Vadisi gibi bir çok yeri keşfedebilir, tatilinizde aksiyon dolu zamanlar geçirebilirsiniz..

Hayat Standartlarınıza Uygun Kiralık Villayı Seçin, Klasik Bir Tatilden Çok Daha Fazlasını Keşfedin…

Tatil için doğru villayı seçmek ve tam bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Hangi kiralık villayı seçmeliyim? Tercihime uygun kiralık villayı nasıl bulabilirim? , Güvenilir villa kiralama hizmetini nereden alabilirim? Diyorsanız sizlere muhteşem bir önerimiz var. Kiralık Villa sektöründe yaklaşık 10 yıldır hizmet veren ve sektörün önde gelen isimlerinden bir tanesi olan “TÜRSAB belgeli Seyahat Acentesi Senin Villan”

Seninvillan.com.tr portföyünde yaklaşık 750’den fazla kiralık villa seçeneği bulundurmaktadır. Her geçen gün hızla büyüyen ve portföyüne yeni kiralık villalar ekleyen firma; müşteri memnuiyeti odaklı çalışmakta ve villa kiralama konusunda profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Henüz tatil planı yapmadıysanız ve bu yıl sizlerde Kalkan kiralık villa seçeneklerini tercih etmek istiyorsanız firmanın web sayfasını mutlaka incelemelisiniz. Web sitesinin kolay kullanım ara yüzü ile aradığınız villa özelliğine göre filtreleme yapabilir ve villa hakkındaki tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kiralık Villa Tatili Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kalkan yazlık kiralık villalar tüm sezon boyunca yoğun bir ilgi görmektedir. Her villanın kendine has özellikleri vardır ve kiralık villa fiyatları villanın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bütçenize yakın villa seçeneklerini değerlendirmek sizin için en doğru seçim olacaktır. Özellikle ekonomik kiralık villalar çok çabuk kiralanmakta ve takvimi kapatılmaktadır.  Bu yüzden kiralık villalar için erken rezervasyon fırsatını iyi değerlendirmek ve geç kalmamak gerekir. Kiralık villada son dakika fırsatlarını beklemek cazip bir yöntem değildir, çünkü yoğun bir ilgi bulunduğundan tarihlerinizde tüm villalar çoktan kiralanmış olabilir.

İlk bakıştı kiralık villa fiyatları yüksek gibi gelse de bu fiyata tüm odaların ve kullanım alanlarının dâhil olduğunu unutmayın. Örneğin; 5 yatak odalı bir villanın fiyatı 10 kişi için geçerlidir. Bu fiyat otel fiyatları ile kıyaslandığında sanılanın aksine çok daha ekonomik olmaktadır.

Villalarda havuz ve bahçe kullanımını sadece size aittir. Sizden başka kimsenin bu alana girmesi ve kullanması mümkün değildir. Üstelik havuz kullanımının belli bir saati yoktur, tatilinizden maksimum verim alabilmeniz için tüm alanların kullanım saatini siz kendiniz belirlersiniz.

Villalar sadece yetişkinler için değil bebekler için de özel imkânlar sağlamaktadır. Çocuk havuzlu kiralık villalar sayesinde bebeğiniz de sizinle birlikte hijyenik ve özel bir tatilin keyfini çıkartabilir. Bebekler için uygun villalarda bebek yatağı ve mama sandalyesi bulunmaktadır. Bu seçeneklere rezervasyon sırasında dikkat etmeniz ve mutlaka bilgi almanız gerekmektedir.

Misafirlerin sağlık koşullarını ve hijyenik alanlarını tehlikeye sokmamak için villalara evcil hayvan getirilmesi yasaktır. Ancak bu evcil hayvanınızla tatil yapamayacağınız anlamına gelmez… Evcil hayvan izinli kiralık villalar sayesinde minik dostunuzla birlikte keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Bu villa seçenekleri için mutlaka rezervasyon sırasında detaylı bilgi istemelisiniz.

Senin Villan sadece kiralık villa hizmeti sunmuyor. Kiralık villa rezervasyonu yapan müşterilerine özel olarak havaalanı transferi, araç kiralama ve tekne turu gibi birçok konuda indirimli olarak rezervasyon yapma imkânı sağlıyor. Sizlerde havuzlu kiralık villa seçeneklerini merak ediyor ve detaylı bilgi almak istiyorsanız www.seninvillan.com.tr sitesini inceleyebilir ve profesyonel ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.