İş ayakkabısı ve iş eldiveni de bu takımların içerisinde yer alır. Buna uygun şekilde birçok yenilikçi modern iş kıyafetlerini bulabilmek mümkün olacaktır.

İş ayakkabısının kullanım alanı, çalışanın ayağını yapılan mesleğe göre korumaya odaklıdır. Bu nedenle ayakkabıda kullanılan malzemeler ağırlığına ve kullanılan materyale göre değişiklik göstermektedir. Fabrikalar, madenler, sanayiler, atölyeler, inşaat alanı başta olmak kaydı ile birçok yeniliği bu alanda bulabilmek mümkün olacaktır. İş ayakkabılarının üretilme durumu ayakları tehlike anından koruyacak özellikte olmasıdır. Buna uygun model değişikliği de vardır. Geniş bir yelpazeye sahip olması da ilgili nedenledir. Yönetmeliğe bağlı olacak şekilde S1 ve S 2 olmak kaydı ile iki tip iş ayakkabısı modeli bulunur. S 1 kuru zemin için S 2 de ıslak zemin için olmak kaydı ile farklı alanlar için üretilir. Bunlar standart tipte ayakkabılardır. Ancak bir de S 3 modeli bulunur. Yağ ve asit gibi zararlı, yanıcı maddelerden ayağı korumak amacı ile üretilir. Bu üretimin şartları iş güvenliği yönetmenliğinde harfiyen geçer. Buna bağlı olarak üretim zorunludur.

İş Eldiveni Çeşitleri

İş eldiveni çeşitleri vardır. Bu çeşitler ile birlikte birçok yenilik ve çalışmayı bulabilirsiniz. İş eldiveni çeşitleri yapılan sektöre göre değişiklik göstermektedir. Bunun temel nedeni aslında, var olan sektörün çalışma koşullarına uygun koruyuculuğunun olmasıdır. Hem eli kaplayacak ve çalışmasını kolay kılacak olmalıdır. Hem de iş güvenliği yönetmeliğine uygun bir şekilde dizaynı bulunmaktadır. Bu sayede hızlı ve pratik olacak şekilde birçok seçenek gözden geçirilebilir. Montaj eldivenleri, hassas montaj eldivenleri, muayene eldiveni gibi ince iş eldivenleri, lateks eldivenler, gıda eldivenleri gibi birçok farklı çeşit söz konusudur. Bahçe işleri için, demir işleri için, nakliye işlemleri için her birinin özelliği farklı olacak türde eldiven çeşitliliği söz konusudur. Bu eldiven çeşitliliğine bakıldığında profesyonel bir şekilde sizler de bu alandan yararlanma sağlayabilirsiniz. https://hamdidede.com/ aracılığı ile İş güvenliği kategorisinde sizler de bu ürünleri bulabilirsiniz.