Latin dillerinin tamamını kapsayan ayrıntılı arama sağlayan Premium paketler ile makalelerinizi intihale karşı koruyabilirsiniz. Başlangıç, ileri seviye, editör, uzman, profesyonel, vıp, ajans gibi kategorilere ayrılmış paketler sayesinde analizleriniz asla yarıda kalmayacaktır.  İşletmenizin ihtiyaçları doğrultusunda alacağınız paketler benzersiz içeriklerin sizlerle olmasını sağlayacaktır.

Birden fazla belge biçimi için uygunluk sağlayan intihal programı ile farklı formatlardaki belgelerinizi de kolaylıkla tarayabileceksiniz. Genellikle dışarıdan fazla miktarlarda makale alan işletmeler için olmazsa olmaz bir olgu olarak karşımıza çıkmakta olan makale özgünlük testleri, kolay kullanımı ve başarılı sonuçlar vermesi ile güvenirliliğini de ortaya koymaktadır.

Çalıntı Eserlerin Hukuki Yaptırımları

Kısa süreler ayırarak gerçekleştireceğiniz bir özgünlük testi sayesinde makalenizin orijinal olup olmadığı konusunda kesin bilgilere sahip olabilirsiniz. Yazılan metinlerin çalıntı yani intihal olmadan ortaya çıkarılması olarak tanımlanabilecek özgünlük bir yazının kaliteli olup olmadığını ortaya koyan en belirgin özelliktir. İntihal programı sayesinde bir yazının ne kadar doğal olup olmadığı kolaylıkla anlaşılabilmektedir.

Özgün olmayan yazılar hukuki yönlerden yaptırımlara sahne olabilmekte aynı zamanda Google tarafından ceza alınmasında da etkili olabilmektedir. Özgünlük testinin sonuçlarını göz önüne alarak bu risklerden kurtulmuş olursunuz. Özgün içerikler üretmek ve orijinalliği korumak için özgünlük testlerinden kolaylıkla yardım alabilirsiniz.

Site: https://www.makaleozgunluktesti.com