Ülkemizde de daha önce hiç yapılmamış olan bir ilki gerçekleştirip; kutusu ve taşıma çantası ile beraber kişiye has, özel olarak üretilmiş, üzerinde oldukça büyük emekler verilmiş, kaliteli çikolata kullanılarak oldukça lezzetli olan el yapımı şekilli çikolataları üretmeye başlamışlardır.

Tatlistan Çikolata Ürünleri

Doktor, polis, mühendis gibi meslek dalları için ya da yeni iş tebrik çikolataları, sevgililer günü, doğum günleri, arkadaşlar için özel hediyeler, bebek hediyeleri, yılbaşı kutlamalarına özel çikolatalar, anneler ve babalar günleri için çikolatalar olarak özel günlerde de rahat bir biçimde hediye edebileceğiniz ürünleri üretmişlerdir. Yaz ayları için de herhangi bir mağduriyetle ve erime gibi problemlerle karşılaşmamak adına, özel buzlu paketlerde göndermektedirler.

Tatlistan Hizmetleri

Tatlistan.com sitesinde her tat ilmek ilmek, uzun uğraşlar verilerek işlenerek hizmete sunulur. El emeği ve göz nurudur üretilmekte olan her bir ürün. Her yeni siparişte, ilk defa yapıyormuşçasına büyük bir özveri ve heyecanla ama yılların getirdiği birikimleri de yanına katarak ürünleri hazırlarlar. Tatlistan bünyesinde tasarım ile çikolatanın muhteşem uyumu büyük bir harmoni içinde de birleşerek lezzetli bir biçimde şekillenir. Bunun yanı sıra, Tatlistan Wedding olarak da hizmetlerini sürdürürler.

Tatlistan Kişiye Özel Çikolata Hediye Seçenekleri

Hem isimli hem de üzerine özel gününüz için tarih eklemesi yapabileceğiniz söz, nişan ya da kız isteme çikolataları ile en özel günlerinizi lezzetlendirip mutluluğa attığınız özel günlerinizde sizlerin yine yanınızda olmayı hedeflemişlerdir.

Ürünlerin gamımızı, spesiyal çikolataları, hediyelik mumları ve kolonyaları, makaronları olmak üzere geliştirerek bu ürünlerde yeniden kişiye özel bir şekilde formatları ile gerek bireysel gerek ise de kurumsal olarak da verilen siparişlerde üretimlerine devam ediyorlar.

Siparişleriniz ivedilik ve üstün hizmet anlayışıyla da hazırlanırken, sizler de gönül rahatlığıyla güvenilir bir alışverişi deneyimleyebilirsiniz. Sevdiklerinize unutulmayacak, oldukça özel ve lezzetli hediyeleri ulaştırarak bu özel günlerini Tatlistan aracılığıyla ulaştıracağınız ürünler ve özel olarak ekleyeceğiniz nokt ile renklendirebilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz için: www.tatlistan.com