Akçaabat Belediyesi tarafındın bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Açık Hava Tiyatro günlerinin tanıtım toplantısı Körfez restauranta yoğun katılım ile gerçekleştirildi. 

Trabzon Üniversitesi ile ilgili flaş bir gelişme nedeniyle Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in katılamadığı toplantıya başkan vekili Cevdet Bayraktar başkanlık yaptı. Toplantıya başkan yardımcıları Serkan Özdemir, Ali Güngör, TGC Başkanı Ersen Küçük, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Ali Nuhoğlu, TRT Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Akçaabat Gazateciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve çok sayıda basın mensupu katıldı. 

02/09 Temmuz tarihlerinde Akçaabat ilçesinde gerçekleştirilecek Tiyatro günlerinde 
Gümüşhane Yankı Kumpanya, Trabzon Devlet Tiyatrosu, Erzurum Medya Sanatevi, Trabzon Sanat Tiyatrosu, Trabzon DT çocuk oyunu, Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Samsun Hayal Atölyesi Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği tiyatro gösterimleri ile Trabzon tiyatroya doyacak. 

Toplantıya Başkanlık eden Başkan Vekili Cevdet Bayraktar toplantının başında Başkan Ekim’in selamını basın mensuplarına iletti ve geldiğinde basını tek tek ziyaret ederek bunu telafi edeceğini kaydetti.