Muharrem Usta'nın dün tek taraflı gerçekleştirmiş olduğu bilgilendirme toplantısını baştan sona üç kere,sondan başa doğru da dört kere seyrettim..

Basın da çıkan yorumları okudum.Kim ne düşünüyor, fikirlerin de bir değişiklik var mı?Objektif olup söylenenleri nasıl yorumluyorlar diye de merak ettim..

Doğrusunu söylemem gerekirse toplantıdan sonra herkes mevzisini korumaya devam ediyor gibi geldi bana.

Cevabı alınamayan soruları sormak bizim işimiz ama bu sorulara cevap vermeden "Cevat!  siz çok yazdınız çizdiniz,biraz da ben konuşayım demek Muharrem Usta'nın işiymiş bir kez daha gördük.

Yaklaşık bir saat süren ve kendisinden başkasına söz hakkı tanımayan sayın başkanın her cümlesini didik didik bende ettim..

Cümlelerine bir kara propaganda yapılıyor diyerek başlaması biraz sonra aydınlanmayan konu kalmayacak manasına geliyordu benim gözümde ama öyle bir final yaptı ki toplantıdan sonra sorulacak soru sayısı katbe kat arttı..

Neden soru almadığını az çok tahmin edebiliyorum.Tam bir "taktikçi iş adamı". Sizler ne anladınız bilmiyorum ama benim anladığım kadarıyla bu kulübü benden başkası kurtaramaz havası yarattı ve gitti.

Herkesin bol keseden atıp tutmasının önüne geçmek için bu toplantıyı yaptı ve durum ortada..

İlk sorum?

Neden yaptın o zaman bu toplantıyı? 

Herkes yüzlerce soru ve yüzlerce bilinmeyen üretiyor şuan.. 

Kongre de aday olacak mı?
Kimlere laf soktu?
Kredi kartı?
Kartal?
Özür diledi mi?
Etik değerlere uymayanlar kimler?
Trabzonspor sayesinde "iş adamı" kimler oldu?
Menejerler?
Grafikler... 
Borsa..
El Fatiha..

Aklım da kalan ne var diye sorarsanız,sen ne diyorsun bu bilgilendirme toplantısı için diye düşüncemi merak ederseniz eğer şunu mizahlayabilirim..içimiz bu kadar kararmışken iyi gelir belki..

M.U__Alo
N.A__....Alo 
M.U__Nevzat?
N.A__....Efendim.
M.U__Nevzat numaramı mı sildin sen? Tanımadın en başta..
N.A__Tanıdım da...!? Aramazsın diye düşünüyordum..
M.U__Nasıl yani tanıdım da..Aramamak neymiş..
N.A__Öyle işte..yaşananlardan sonra nasıl davranmamı bekliyordun..
M.U__Bırak şimdi yaşananları.Bizden daha önemli işler var hayatta..
N.A__Ne mesela?
M.U__Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum mesela..
N.A__Ya bırak başkan yaa..Senin için hep başka öncelikler vardı şimdiye kadar,ne oldu da beni arıyorsun..Karadeniz de gemilerin mi battı da kurtaracak adam arıyorsun..Numaramı değiştim senin yüzünden...Nerden aldın numara mı?
M.U__Nevzat ikimiz de birbirimizi çok iyi tanıyoruz.Bırak şimdi öncelikleri möncelikleri..Ortak paydamız Trabzonspor.Bu horona beraber girdiğimizi ve bu gemiden ilk kaçanlar siz olduğunuzu yarın ki basın açıklaması ile  duyurmayı planlıyorum normal şartlar da ama sana bir teklifim olacak..
N.A__Neymiş o teklif? 
M.U__Konuşmamın bazı yerlerinde senden bahsedeceğim..Senin aslında bu kulüpte kendi cebinden ne kadar para harcadığından ve kulübe yük olmadığından bahsedeceğim.Olası bir yeni yönetim de sen ben ve Ahmet olacak sadece..Ben bunun alt yapısını oluşturdum.
N.A__Sadede gel başkan..Ne istiyorsun? 
M.U__Bak Nevzat,kulübün bu aralar neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz.Herkes 50.yılı unutmuş, acil para lazım derdine düşmüşler..
N.A__Eeeeeeee
M.U__Kulübe bizim dönemimizde 25 milyon açık yapmışız.Sende transfer komitesinin başındaydın.. Diyeceğim ki herkese bu borcun yarısını ben,yarısını Nevzat verecek..
N.A__Başkan ben sana yemek sepetinde bir menü yollayayım da ye istersen.Açlık kafana vurdu galiba..Ben ısmarlıyorum.. 
M.U__yolla..Ama yarın ki toplantıyı mutlaka seyret..
N.A__oldu,gözlerim doldu..