Bölgesel

Milletvekili Örs oğlunu evlendirdi... Furkan İle Nilay’ın en mutlu günü.. Genel Başkan Meral Akşener şahitlik yaptı nasihat etti..

61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un siyaset, spor ve ekonomi dünyası bu düğünde buluştu. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve Sevim Örs’ün oğulları Mahmut Furkan Örs, hayatını Nuray - Nedim Şahin çiftinin kızları Nilay Şahin ile birleştirdi.


Trabzon’un Yomra İlçesi Çakırbey Düğün Salonunda yapılan nikah töreninde, genç çiftin nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıydı. 
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Devlet eski Bakanı Koray Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kenan Şahin, İş adamı Celil Hekimoğlu yaptı.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez de İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin yanı sıra düğün törenine çok sayıda milletvekili, spor siyaset ve iş dünyasından davetli genç çifti bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.