Futbol

Trabzonspor'da Cafer Tosun merak konusu oldu! Transferine izin verilmemişti...

61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla bir dönem Avrupa'nın dev ekiplerinin scoutları tarafından takip edilen 20 yaşındaki orta saha Cafer Tosun'un Trabzonspor idmanlarına yer almaması dikkat çekti ve taraftarların en çok merak ettiği konuların başında gelmeye başladı.

KARAGÜMRÜK'E TRANSFERİNE ONAY VERİLMEDİ!

1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giydiği dönem 33 karşılaşmada gösterdiği etkili performans sonrası Karagümrük FK ile her konuda anlaşan Cafer Tosun imza için İstanbul'a gitmiş ve Trabzonspor'un Karagümrük ile anlaşamaması sonrası bu transfer gerçekleşmemişti.

Karagümrük resmi hesabından yapılan açıklamada "Daha önce duyurduğumuz Cafer Tosun transferinden, Trabzonspor Kulübü ile mutabakata vardığımız anlaşmada istenilen yeni değişiklik sonrasında vazgeçmiş bulunmaktayız. Genç oyuncuya ve Trabzonspor Kulübüne başarılar dileriz." ifadelerine yer verilmişti. 

TRABZONSPOR'A DÖNDÜ!

20 yaşındaki orta saha transferin olumsuz sonuçlanması sonrası Trabzonspor'a geri dönmüş ve çalışmalarına devam etmişti. Trabzonspor taraftarlarının yüksek beklentileri olan Cafer Tosun, Trabzonspor U19 takımında gösterdiği performansla tekrar adından söz ettirmiş ve zaman zaman Trabzonspor'un maç kadrolarında yer almaya başlamıştı. Cafer Tosun, Trabzonspor kariyerinde 3 karşılaşmada görev almıştı.

SARIYERSPOR'A KİRALANDI...

Geçen sezonun devre arasında Sarıyerspor'a kiralanan Cafer Tosun takımıyla 2 maça çıkarak 1 gol atma başarısı gösterdi. Sarıyerspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Cafer Tosun'un Trabzonspor'a geri dönmesi sonrası genç oyuncu için beklenen gelişmeler yaşanmadı. Trabzonspor'da Cafer Tosun'un bir anda gözlerden düşüşü taraftarların da en çok merak ettiği konuların başında geldi.

TEK BAŞINA İDMAN YAPIYOR!

Rezerv ligin iptali sonrası Trabzonspor'un da idmanlarında yer vermediği Cafer Tosun çalışmalarını tek başına gerçekleştiriyor. Bir dönem Avrupa'nın dev takımlarının scout ekipleri tarafından takip edilen ve transferi için Trabzonspor'un kapısı sık sık çalınan Cafer Tosun'un artık idmanlarına tek başına devam etmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Öte yandan Cafer Tosun'un Trabzonspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.