Online uçak bileti satış uygulaması https://ucuzucuyorum.com bugüne kadar yayınladığı çok sayıda Karadeniz ile ilgili tanıtım blog yazıları ile başta Trabzon olmak üzere Karadeniz’in çok sayıda yerini müşterilerine ve takipçilerine tanıttı.

Ancak bilet satış uygulaması geçtiğimiz haftasonu 2 gün arka arkaya Karadeniz’in incisi Trabzon ve Rize ile ilgili iki yazı yayınladı. Bu yazılardan birinde Rize’deki Ayder Yaylası’nı tanıtan uygulamanın blog sayfası, , diğer yazıda ise Trabzon’u ve Trabzon’a gelenlerin gidebilecekleri yerleri tanıttı.

Trabzon Çok Önemli

ucuzucuyorum uygulamasının geçmiş dönem yazı ve paylaşımlarını da incelediğimizde Trabzon için önemli tanıtıcı yazılar paylaştıklarını ve Instagram hesaplarında paylaşımlar yaptıklarını da gördük. Bu tanıtım yazıları elbette ki Trabzon’a ve bölgeye daha fazla turist gelmesi açısından oldukça önemli.

Uygulamanın proje ekibinden Emre Bey ile yayınladıkları yazıların ardından görüşerek Karadeniz ile ilgili bu tanıtım ve blog yazılarının özel bir nedeni olup olmadığını sorduk. Kendisi de bize aşağıdaki cevabı verdi:

‘’ucuzucuyorum uygulaması olarak kurulduğumuz günden bu yana Türkiye’de en çok Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne önem verdik. Çünkü bu iki bölgemizin turizmde hak ettiği değeri görmediği ve aslında çok daha ileri seviyede olması gerektiğini düşünüyoruz.

Nedense Türkiye’de turizm dendiğinde akla hep Ege ve Akdeniz sahilleri geliyor. Evet Ege ve Akdeniz bölgelerimiz dünyanın hayran olduğu güzelliklere sahip. Bununla beraber Şanlıurfa’da dünya tarihini tekrar yazdıran Göbeklitepe, Nemrut Dağı üzerindeki tanrı heykelleri gibi tarihi açıdan çok önemli alanlar ile Karadeniz’de Trabzon’daki Sümela, Uzungöl ve yine Trabzon’a yakın konumdaki Ayder Yaylası, Fırtına Deresi gibi harika eko-turizm alanları var.

Bu alanları etkili şekilde tanıtarak çok daha bilinir hale getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Tanıtımın ise ilk olarak ülke içinde başlamasından yanayız. Önce kendi ülkemizin insanı bu güzel yerleri bilmeli ve görmeli ki her gelen gönüllü bir tanıtım elçisi olabilsin.’’ dedi.

Trabzon’a Gelmek İsteyenler

Bölgemizin birçok güzelliğini ve Trabzon’u, Rize’yi, Artvin’i görmek isteyen ülkemizin güzel insanlarını biz de yaz-kış demeden misafir etmekten mutluluk duyarız. Trabzon’a gelmek için uçuşlarınızı, bölgemizi oldukça güzel tanıtan ucuzucuyorum uygulamasının https://ucuzucuyorum.com/trabzon-ucak-bileti sayfasını ziyaret ederek alabilirsiniz.