Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne köyünde 2000 yılında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce av tüfeği ile ateş edilerek öldürülüp daha sonra kısmen yakılarak dereye atılan kişinin faili meçhul dosyası, Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeniden açıldı.

Malkara Savcılığı, 13 yıl önce işlenen cinayetin aydınlatılmasını istiyor. Ölen kişinin üzerinde kimlik çıkmamasından dolayı şahsın kimliğini belirleme çalışmaları başlatılırken, Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 13 yıl aradan sonra faili meçhul cinayet dosyasını yeniden açarak soruşturma başlatıldığı bildirilirken, ölen şahsı yapılan tariflerden bilen ya da tanıyan varsa polis veya jandarma ekiplerine bilgi verilmesi istendi. Ayrıca kimliğinin belirlenmesi için küçük bir ipucunun bile faydalı olacağını kaydedildi.

Yaylagöne köyü Şıpşıp Dere mevkiinde, 2000 yılının temmuz ayında köyde çobanlık yapmakta olan bir vatandaş, av tüfeği ile öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için yakılan bir erkek cesedi bulmuştu. Öldürülen şahsın 1.65–1.70 boylarında 60 -65 kilo ağırlığında, kır saçlı, bıyıklı olduğu, üzerinde kırmızı-mavi eşofman ve mavi renkte kot pantolon bulunduğu belirtilmişti.