Mersin’in Mut ilçesinde Salih-Cennet Doğan çifti, 15 gündür kayıp olan lise öğrencisi kızları Esma Doğan’ı her yerde arıyor.

Deveci Mahallesi'nde oturan Esma Doğan (15), 27 Ocak Pazartesi günü öğleden önce "Arkadaşıma gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Esma'dan bir daha haber alamayan Salih-Cennet Doğan çifti, "Kızımız Esma gittiği gün telefonunu aradığımızda 'Mut’tayım', ikinci gün aradığımızda ise 'Konya’dayım' dedi ama hepsi yalanmış. Ondan sonra haber alamadık ve telefonu kapalı. Her yeri aradım bir türlü izine rastlayamadık" dediler.

Kızının hayatından endişe eden baba Salih Doğan, polise başvurdu. Kızının kaçırılmış olabileceğini düşünen baba, "Kızımı görenler ne olur en yakın karakola ya da 155'i arayıp ihbar etsin" dedi.

Anne Cennet Doğan ise, “Kızımı çok özledim hiç haber alamadım, hayatından endişe ediyorum. Tüm akrabalarımızı aradık hiçbirinin yanına gitmemiş. Kızımı görenlerin en yakın karakola, jandarmaya veya benim telefonum olan 0 530 228 83 23 nolu telefona bildirmelerini istiyorum. Can güvenliğinden endişe ediyorum. Ne olursunuz yardım edin. İnşallah en kısa sürede bulunur, sağ salim bize kavuşur” diye konuştu.