Gaziantep’te, ailesine not bırakarak evden ayrılan 15 yaşındaki kızdan 3 gündür haber alınamıyor. Gözüyaşlı anne, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek bir an önce bulunmasını istedi.

Türkmenler Mahallesi’nde ikamet eden Göçmen ailesinin en büyük kızı 15 yaşındaki Emine Göçmen, 3 gün önce evine ‘Beni aramayın ararsanız intihar ederim’ notu bırakarak evden ayrıldı. Aynı gün notu bulan Göçmen ailesi kızlarının bulunması için polise başvurdu. Gözüyaşlı 5 çocuk annesi Güllü Göçmen, kızının ortadan kaybolmasıyla ailece büyük bir endişe yaşadıklarını belirterek, “Kızım 3 gün önce evden ayrıldı ve kendisinden bir türlü haber alamıyoruz. Artık kızımın hayatından endişe ediyoruz. Allah rızası için yerini bilenlerin veya kızımı görenlerin polise haber vermesini istiyoruz. Kaç gündür perişanız ve dayanacak halimiz kalmadı. Daha önce hiç evden gitmemişti bu durumu ilk kez yaşıyoruz. Çocuğumun bir an önce bulunmasını istiyoruz. Kocam perişan ve ölü gibi her tarafta dolaşıyor. Kızım ne istiyorsa yapmaya hazırız yeter ki evine dönsün” dedi.

Kızına da seslenen anne Göçmen, “Kızım ne olursun kendinden bize bir haber ver. Baban ne isterse onu yapacak yeter ki evine dön” diye konuştu.

Öte yandan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin genç kızın bulunması için çalışma yürüttüğü öğrenildi.