Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde arkadaşının otomobili ile drift yaparken direksiyon hakimiyetini kaybeden 16 yaşındaki genç, boynu kırılarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde babası Bahattin Koç ile birlikte ikamet eden Recep Yiğit Koç (16), yaz tatili nedeniyle İzmit’te yaşayan annesi Şaziye Alagöz’ün yanına geldi. Tatilinin birkaç gününü burada geçiren Recep Yiğit Koç, önceki akşam bir arkadaşı ile birlikte Kandıra Bağırganlı sahiline gitti. İddiaya göre, Koç’un arkadaşı araçtan inerek lavaboya gittiği esnada Koç direksiyona geçti. Arkadaşını beklerken 41 N 1613 plakalı aracı çalıştıran Koç, aracı hızlandırarak daireler çizmeye başladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Recep Yiğit Koç, yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Recep Yiğit Koç’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin çevrede yaptıkları incelemelerin ardından Koç’un cenazesi Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzce Akçakoca Endüstri Meslek Lisesi 1.Sınıf öğrencisi olan Recep Yiğit Koç’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Acı haberi alan yakınları da hemen Asri Mezarlık morguna geldi. TIR şoförü olan Bahattin Koç ile ev hanımı Şaziye Alagöz’ün 2 çocuğundan biri olan Recep Yiğit Koç’un kaza esnasında boynunun kırılarak hayatını kaybettiği tespit edildi. İşlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Koç’un cenazesi, toprağa verilmek üzere Akçakoca’ya götürüldü.