Bolu'da 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen iş adamının cesedi evinin önüne bırakıldı. Cinayet sonrasında katil zanlısının, iş adamına ait ciple kaçtığı ifade edildi.

İddiaya göre, iş adamı Naci Keskin gece saatlerinde 17 yerinden bıçaklandıktan sonra Çıkanlar Mahallesi Seyis Yusuf Sokak’ta bulunan evinin önüne bırakıldı. Sabah evde bulunan kızının camdan bakmasıyla babasının cesedini gördü. Sinir krizleri geçiren kız polise haber verdi. Olay yerinde gelen polis geniş güvenlik önlemleri alırken, çevrede bütün deliller toplandı. İş adamına ait cipin kayıp olduğu ortaya çıkarken, polis aracı bulmak için çalışma başlattı.

Olayın duyulmasının ardından AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, çok sayıda iş adamı ve vatandaş olay yerine geldi. İş adamının yakınları evin çevresinde sinir krizleri geçirdi. İş adamının cesedi otopsi için cenaze nakil aracıyla adli tıp morguna götürüldü.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, evden ayrılırken gazetecilere kısa açıklama yaptı. Durmuşlar, “Çok üzücü bir olay. Araştırmalarımız devam ediyor. Soruşturma aşamasında olduğundan dolayı bir şey söyleyemiyoruz. Çok acı bir olay” dedi. Zanlı ile ilgili her hangi bir bilgi olup olmadığı ile ilgili soruyu cevapsız bırakan Durmuşar, soruşturmanın geniş çaplı devam ettiğini belirtti.

Bolu’da nakliye sektörünün önde gelen iş adamlarından ve Keskin Kartal Nakliyat ile Ulu Uluslararası Nakliyat firmalarının sahibi olan Naci Keskin, 2 yıldan bu yana otobüs işletmeciliği sektöründe de hizmet vermeye başlamıştı.